Кристиан Костов: Съжалявам, че не донесох Еврозизията в България!

Българинът е на второ място, големият победител стана Португалия
Обновена: 14 май 2017 01:58 | 14 май 2017 01:41, Петя Славова
329
Кристиан Костов: Съжалявам, че не донесох Еврозизията в България!
Снимка: Кадър, БНТ

Кристиан Костов се представи изключително успешно на конкурса Евровизия с песента си "Beautiful Mess". Доброто му изпълнение го подреди на второ място с 615 точки, което е най-високото постижение в този конкурс за страната ни.

За нас гласуваха страни като Македония, Албания, Естония, Норвегия и други. Големият и безапелационен победител бе Португалия. Страната ни се надпреварва предимно с Италия и Швеция и накрая сигурно застана на втора позиция.

Кристиан Костов излезе на сцената в надпревара със страни като  Украйна, Франция, Германия, Италия, Испания, Великобритания, Молдова, Азербайджан, Гърция, Швеция, Португалия, Армения, Австралия, Полша, Кипър, Белгия, Беларус, Хърватия, Унгария, Дания, Израел, Румъния, Норвегия, Холандия и Австрия.

Кристиан сподели пред БНТ, че е горд от постигнатото. "Съжалявам за това, че не донесох Евровизията в България", каза разплакан Кристиан.

Той благодари на всички българи по света, които са гласували за него. "Цялата Европа гласува за нас и светът чу за България още веднъж", завърши коментара си той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
6
 
68
 
! Отговори
Хах преди 6 години
Хвала на македонците , естонците , норвежците и австрийците. Очаквах повече от гърците и сърбите. Потвърждава се мнението ми , че арменците са егати лицемерното племе
14
7
 
33
 
! Отговори
Гиорги преди 6 години
Най-големия еврогей победи.
13
12
 
39
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Най-отвратителната песен спечели Евровизия.В тон на конкурса.Всички песни ми харесаха повече от Португалската.Срамувам се че нашето момче зае 2-ро мято в този *** конкурс по най-*** песен!Трябваше да е последен!
12
5
 
51
 
! Отговори
Киро преди 6 години
Аз до последно си мислех, че португалеца е бавноразвиващ... Иначе браво на нашето момче. Достойно представяне. Молдова ми хареса най-много.
11
5
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някакви тотални музикални инвалиди със слухови проблеми са гласували за Португалия. Аз съм потресен каква песен спечели Евровизия.
10
6
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
победа за аутизмасееерееееем ви на конкурсо
9
5
 
53
 
! Отговори
Валентин преди 6 години
И аз нямам идея как може и журито и народа да са гласували за португалската бълво ч. Не се траеше. На мен лично френската песен много ми допадна, но между българската и португалксата - опроделено нашият трябваше да спечели.
8
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А испанците и германците бяха с невероятно нисък успех
7
5
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на нашето момче! За първи път ни класира на второ място. А победителят? Победителя беше малко по-зле от Кончита Вурст.
6
3
 
70
 
! Отговори
Me преди 6 години
Прекрасно представяне на Кристиян. И интервюта даваше на английски, и умно говори, скромен. Добре представи БГ момчето. Евала
5
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бяхме супер, бравоооо!
4
60
 
20
 
! Отговори
... преди 6 години
Няма такова нещо като "почти победи". Или побеждаваш, или не. Мисля, че Португалия победи доста категорично, а и заслужено.
3
5
 
49
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Португалеца изобщо не заслужаваше... Букмейкърите почни нищо не познаха тази година. Италия пълен провал. Молдова приятна изненада :)
2
9
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само не ми стана ясно как ум.рялата португалска песен събра вот.
1
7
 
100
 
! Отговори
Една Българка преди 6 години
Кристиян се представи най-добре от всички! Той трябваше да бъде първи! Не мога да повярвам на очите си какъв мрънкащ *** стана първи! Поредното доказателство, е този конкурс е нагласен! Нищо - показахме какво можем и цяла Европа видя!