Кристиан Костов: Съжалявам, че не донесох Еврозизията в България!

Българинът е на второ място, големият победител стана Португалия
Обновена: 14 май 2017 01:58 | 14 май 2017 01:41, Петя Славова
329
Кристиан Костов: Съжалявам, че не донесох Еврозизията в България!
Снимка: Кадър, БНТ

Кристиан Костов се представи изключително успешно на конкурса Евровизия с песента си "Beautiful Mess". Доброто му изпълнение го подреди на второ място с 615 точки, което е най-високото постижение в този конкурс за страната ни.

За нас гласуваха страни като Македония, Албания, Естония, Норвегия и други. Големият и безапелационен победител бе Португалия. Страната ни се надпреварва предимно с Италия и Швеция и накрая сигурно застана на втора позиция.

Кристиан Костов излезе на сцената в надпревара със страни като  Украйна, Франция, Германия, Италия, Испания, Великобритания, Молдова, Азербайджан, Гърция, Швеция, Португалия, Армения, Австралия, Полша, Кипър, Белгия, Беларус, Хърватия, Унгария, Дания, Израел, Румъния, Норвегия, Холандия и Австрия.

Кристиан сподели пред БНТ, че е горд от постигнатото. "Съжалявам за това, че не донесох Евровизията в България", каза разплакан Кристиан.

Той благодари на всички българи по света, които са гласували за него. "Цялата Европа гласува за нас и светът чу за България още веднъж", завърши коментара си той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кристиян от Москва е припоснат като руският участник в това състезание .А опитите искуството да се превърне в състезание са направо кумични .Все едно художници да се състезават за най-добра картина .Изберете между Пикасо,Ренбранд,Левитан,Леонардо и тн .Състезание в музиката е глупаво като замисъл все едно да сравнявам Битълс с Франк Синатра и Металика .Кристиян е талантлив и това е факт каца в София след 11 часа местно време отидете да го видите на живо .
194
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам защо е този вой на умряло, Евровизия преди 20-30 години правеше звезди.Последните 5 години не помня нити един победител и не знам да са направили нещо след Евровизия.
193
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само на мен ли ми прави впечетление, че не говори много Български
192
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хомопародия, парад на помпозната блудкавост.
191
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ne e sle mom4eto toi e mlad no imasche mn po dobri parvoto mesto sa toja muden pevez ne e ok super glasove inasche italianeza garkinata franzusoikata in kasmet i politika e vsi4ko
190
1
 
23
 
! Отговори
гощо тъпото преди 6 години
на това момче нито майката му е рускиня нито бащата и какаво го бъркате че живее в Москва а тези известни българи живяли в САЩ тъпо и упорито ги правим на българи.
189
3
 
23
 
! Отговори
ф преди 6 години
О,Боже ужасна новина,БЪЛГАРИЯ НЕ СПЕЧЕЛИ ЕВРОВИЗИЯ .....КРАЙ А навън е пролет и е топло.
188
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Черните в състава ни не са били достатъчно.
187
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А нашата циркова трупа се беше вклинила добре в ценностите на Визията с няколкото *** в състава, но явно не е било достатъчно. Трябваше там да бъде и Поли Генова с гейското знаме или поне участника ни да има фланелка "рефюджис уелкън" по подобие на победителя. Пълен смях, по-добре да не се явяваме на този конкурс изобщо.
186
0
 
25
 
! Отговори
ТТ преди 6 години
Всички хейтъри са завистници. Адски неосъзнати и глупави коментари, нямам думи. Никога няма и да смеят да мечтаят да постигнат такъв успех. Аз лично смятам, че Крис ще стане световно известен някой ден! Супер беше и наистина заслужаваше 1 място, но в такива конкурси много фактори играят в гласуването. Супер сладък и позитивен, има правилното поведение и нагласа да постига още и още в живота!
185
2
 
36
 
! Отговори
Л. Кръстева преди 6 години
Браво на Кристиан Костов! Дано звездата му изгрее на световната музикална сцена! Талантът му е безпорен!
184
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евровизия не се взема! Тя се дава! На българин - Евровизия няма да бъде дадена. Максимум до второ място. Там играят други правила, които много хора не подозират, че съществуват и се подсмихват под мустак, вярвайки че класирането е с гласуване с есемеси и от жури.
183
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашето си е наше, но имаше наистина хубави песни.Имаше крадени мелодии, а нашата си беше автентична и твърде сложна.Браво на Кристиан!Лично аз ще запомня хърватина и унгареца.
182
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Момчето от Португалия е със сърдечна недостатъчност.Да, конкурсът не е само песенен, защото и животът не е двуизмерен.Лично аз искрено съм благодарна на това момче за визията, която той даде за България.
181
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Tyko-що гръцката телевизия обяви Кристиан като малкия голям герой на финала на Евровизия. Без коментар!
180
3
 
13
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
Браво на детето.Такива скучни и зле изпълнени песни имаше, че Кристиян наистина изпъкна като изпълнение.Французойката и англичанката също ми харесаха .Иначе , няма такава умряла помярщина ,като Евровизия.К*урву, обратни, наркомани и тн.И България не е Европа, ние сме ориента.Не трябва и е добре,че нямаме общи с тези ***.Никакво членство в ЕС ,не може да го промени.Стига ги копирахме,България ,не е Европа, ние не сме европейци.,като изключим териториално.
179
8
 
10
 
! Отговори
СССР и НРБ преди 6 години
Слава на Русия !
178
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този проект на Саня не е успешен защото наградата е само ЕДНА !Имаше къде по хубави момичета напримел Михаела би ги разбила на евровизия с песни .Ама оня цигуларя като каза че този имал талант и тва е ...
177
6
 
4
 
! Отговори
Майната ви ... преди 6 години
Спечлил руснак ама не и в Украйна майна !
176
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глупости, Рийбак беше руснак и спечели Евровизия за Норвегия.