Кичът няма място на Евровизия – Кристиaн Костов го доказа!

Авторът на Beautiful Mess поздрави и победителя от Португалия
Обновена: 15 май 2017 12:27 | 15 май 2017 10:37,
98
Кичът няма място на Евровизия – Кристиaн Костов го доказа!
Снимка: архив Reuters

Кристиaн донесе победа не само за българите, той показа, че цирковете, помпозните и кичозни парчета, на които преди години се отреждаше почетно място, вече нямат място на Евровизия.

Португалецът, който спечели песенния конкурс за 2017 г. Салвадор Собрал показа същото, заяви в студиото на "България сутрин" авторът на песента "Beautiful Mess" Борислав Миланов.

Още по темата

"Гледам да не обръщам внимание на негативните коментари, тъй като такива винаги има, но те не са градивни".

"Не вярвам и на спекулациите относно това, че победата на Салвадор Собрал е в тясна връзка с предполагаеми здравословни проблеми. Изпълнението му беше наистина пленяващо и той си заслужи първото място", коментира още Борислав Миланов.

Той допълни още, че преди да започне да пише песента, е искал да разбере артиста и да я съобрази с неговите качества.

"Затова и никой от останалите изпълнители не можеше да изпее тази песен", настоя Борислав Миланов пред Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямаме нищо против второто място на момчето, но къде е българската песенНема да се уморя да питам и до кога всеки ще си присвоява правото без да го е получил да се появява от името на българите и те да бъдат уведомявани постфактумИначе нека си пее момчето , никой не го спира. Виновния са други..
45
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен , естествено, че си анонимен, защото иначе нямаше да напишеш такива простотии и глупости! много, много елементарен и *** човек си!
44
1
 
2
 
! Отговори
Kris преди 6 години
Особено ония от Беларус ... момчето с прическата тип разцепена тиква и плетени каренца на една кука налепени по китарата бяха тоталния кич!
43
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Харесва ли ви или не, момчето постигна второ място, което е на-доброто представяне на България в този конкурс.
42
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мение от чуждоезичен форм за Eвровизя- таралеж *** кактус
41
0
 
7
 
! Отговори
бай Спиро преди 6 години
До vladyВ сравнение с гения Моцарт всички са посредствени. Друг е въпроса, че трябва наистина да разбираш от нещо за да оцениш чуждата гениалност .
40
6
 
6
 
! Отговори
д преди 6 години
Бай Спиро пак не си разбрал ,ама като не си слушал групи от 80 те .......То само с Моцарт не става.
39
1
 
5
 
! Отговори
vlady преди 6 години
До бай СпироСалиери е бил доста добър композитор и изявен педагог. Помагал е няколко пъти на Моцарт, когато той е имал финансови затруднения.
38
5
 
5
 
! Отговори
бай Спиро преди 6 години
До дНерде музика, нерде калашници....нерде изкуство, нерде война ?!?Анадъм/понял, товариш/ефенди ?!?
37
3
 
3
 
! Отговори
гатанка преди 6 години
На кого е песента на Кристиян ?На коя група от близкото минало ........Има гугъл ,търсете?
36
25
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Кристиан заслужено беше втори със съвременна и отлично изпълнена песен."Не съм гледал Евровизия, но слушах песента на българо-русначето. Дори няколко пъти. Само и само за да опитам да я възприема. Амииии... съвременна - да... но иначе скучна и изтъркана. Сякаш съм я слушал от поне 20 други "артиста" през живота си. Отлично изпълнена - в никакъв случай! Момчето има говорни дефекти, които се проявяват дори когато пее. Да беше ходил на логопед.
35
4
 
3
 
! Отговори
д преди 6 години
Бай Спиро ,песента не е негова ....Ама то и Калашника и руските ракети не бяха техни .
34
12
 
4
 
! Отговори
бай Спиро преди 6 години
Наврмето нарицателния завистник Салиери все пак е бил музикант и посредствен композитор. Изказалите се по-долу хейтъри в какво си качество коментират ? Да, Евровизия е силно политизиран конкурс, но тазгодишното му издание излезе от матрицата. Португалеца изпя една семпла и много чуствена песен, различна от крещячите със странен външен вид. Кристиан заслужено беше втори със съвременна и отлично изпълнена песен.
33
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ABBA са единственото известно нещо, свързано по някакъв начин с Евровизия. Доколкото помня, Guano Apes са другото (но не са спечелили дори в Германия), третото са Lordi, но те са надолу по стълбата. Всичко друго е от днес до утре.Това искам да кажа.
32
0
 
5
 
! Отговори
до 34 преди 6 години
АВВА не са произлезли от Евровизия, а са участвали на Евровизия и са спечелили.Има разлика. Какво значи, че някаква група е произлязла от даден конкурс.Замисли се върху това, което си написал.
31
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Направо неудобно ми стана да го гледам това момче, ужас...Горкият, сигурно е умрял от срам, дано са му платили доволно
30
19
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само не разбирам...Тия смешни ръкавчета, чето единият пръст излиза от мaйната си през няква дупка, дето ръкавът ти идва до средата на дланта, че да може да се цапа като си cрал в тоалетната и искаш да си избършеш гъзa... тия причесчици, кичурчета, бакенбардчета, бретончета... смешните изкуствени стойки (които дори са документирани на ВСЯКА снимка), палтенцето с подплънки по раменцата, щото иначе ги нямаме рамената, тия размятани бели ризки, тия паднали леко панталонки... това не е кич ли???????
29
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Принципно АВВА са произлезли от него, но са единствени.За толерастки... Много е популярен из Русия и бившите републики, даже беше в Казахстан май преди година-две. Та...
28
5
 
14
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Ай стига сте говорили за треторазряден певческо-политически и толерастки конкурс.Да сте чули и видяли някоя световна звезда да е произлязла от него или песента победител да я въртят по барове,заведения и радиа.НЕ!!! Закакво няма известни изпълнители в него? Защото Известните не си губят времето с простотии!
27
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашият гей беше по добър от другите гейове.Що ми триеш коментара ве,какво лошо съм написал? Гейове се явяват гейове коментирам,те не се сърдят ,че са гей а ти се сърдиш ,че са такива и ме триеш