Кичът няма място на Евровизия – Кристиaн Костов го доказа!

Авторът на Beautiful Mess поздрави и победителя от Португалия
Обновена: 15 май 2017 12:27 | 15 май 2017 10:37,
98
Кичът няма място на Евровизия – Кристиaн Костов го доказа!
Снимка: архив Reuters

Кристиaн донесе победа не само за българите, той показа, че цирковете, помпозните и кичозни парчета, на които преди години се отреждаше почетно място, вече нямат място на Евровизия.

Португалецът, който спечели песенния конкурс за 2017 г. Салвадор Собрал показа същото, заяви в студиото на "България сутрин" авторът на песента "Beautiful Mess" Борислав Миланов.

Още по темата

"Гледам да не обръщам внимание на негативните коментари, тъй като такива винаги има, но те не са градивни".

"Не вярвам и на спекулациите относно това, че победата на Салвадор Собрал е в тясна връзка с предполагаеми здравословни проблеми. Изпълнението му беше наистина пленяващо и той си заслужи първото място", коментира още Борислав Миланов.

Той допълни още, че преди да започне да пише песента, е искал да разбере артиста и да я съобрази с неговите качества.

"Затова и никой от останалите изпълнители не можеше да изпее тази песен", настоя Борислав Миланов пред Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
7
 
14
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
Не знам за Кристиян ама победителя много ме кефи :) попиках се от смях :) олицетворението на цялата *** наречена Евровизия :) ахахахахахаха силно се надявам да е някакъв майтап ама на дали :) ужассссссссссссссссссс
5
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евровизия не е музикален а политически конкурс.Украинците нямаше как да позволят Кристиан да спечели, защото много добре знаят че е руснак, маскиран като българин. Сиреч Троянски кон.
4
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия КОИТО ГО ОБЛЕКЛИ КАТО БОСТАНСКО ПЛАШИЛО И ТИЯ КОИТО ГО ИЗБИРХА СА БЕЗ ЕСТЕТИКА.
3
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Песента не беше нищо особено и по никакъв начин не впечатли хората. Големият брой гласове се дължи на многото български баламурници избягали от страната и пускали смс-и за този смешен конкурс.Момчето е талант и му желаем успех, но мястото, което е заел не се дължи на страхотната му песен или изпълнение.
2
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глупости пишете! Кичът може да не печели 1-во място, както беше случая с Кончита Вурст, но сега приоритет е политиката, т.е. пак не става с пеене. Кой спечели миналата година? "Украинка" с политическа песен против Русия. Тази година Русия изобщо не я пуснаха, но пък си имаме Австралия и Израел, те са в Европа сигурно.. А португалеца защо спечели? Според гугъл той е участник в мероприятия за правата на мигрантите. Супер нали? Освен това е сериозно болен и тук състраданието играе роля също
1
32
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде стига сте ни го натрапвали това русначе.Най-хубавите песни на Евровизия бяха на Швеция, Франция, Румъния, Молдова и Азербайджан.Но там хората не са болни да пращат по 20 СМС-а за този като цяло смешен конкурис.Вие го превърнахте, че от това едва ли не зависи животът и оцеляването на българите.Пее си Кристиан, млад е, има надежда да се развие, но към момента не е нищо особено.А песента му беше пълна боза. Сори.