Кичът няма място на Евровизия – Кристиaн Костов го доказа!

Авторът на Beautiful Mess поздрави и победителя от Португалия
Обновена: 15 май 2017 12:27 | 15 май 2017 10:37,
98
Кичът няма място на Евровизия – Кристиaн Костов го доказа!
Снимка: архив Reuters

Кристиaн донесе победа не само за българите, той показа, че цирковете, помпозните и кичозни парчета, на които преди години се отреждаше почетно място, вече нямат място на Евровизия.

Португалецът, който спечели песенния конкурс за 2017 г. Салвадор Собрал показа същото, заяви в студиото на "България сутрин" авторът на песента "Beautiful Mess" Борислав Миланов.

Още по темата

"Гледам да не обръщам внимание на негативните коментари, тъй като такива винаги има, но те не са градивни".

"Не вярвам и на спекулациите относно това, че победата на Салвадор Собрал е в тясна връзка с предполагаеми здравословни проблеми. Изпълнението му беше наистина пленяващо и той си заслужи първото място", коментира още Борислав Миланов.

Той допълни още, че преди да започне да пише песента, е искал да разбере артиста и да я съобрази с неговите качества.

"Затова и никой от останалите изпълнители не можеше да изпее тази песен", настоя Борислав Миланов пред Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
7
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Вие,Ние-Българите! Радвайте се,на една всенародна победа!Няма нужда,никога,няма нужда от злоба!Поне веднъж,нека бъдем Горди и Доволни!Важно е само едно,да бъдем единни и в добро и в лошо!
65
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе хора черезслучаино го загледах тои не може да пее нито да говори говори смешно искам да попитам какъв финал на евровизия е честно казано я кажете на кога
64
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кнкурса е за визия не за песен .Който е "интересен " ще спечели който не е губи .Другит път- млад р о м / ка травестит с увеждане с шокираща визия и ще спечелим
63
6
 
4
 
! Отговори
Катерина преди 6 години
Абе вие плюете по момчето ама момиченцата направо ще го схрускат! Полудяват по такива като него, все едно Джъстин Бийбър виждат. Завиждайте му, бил обратен не знам какъв ама само да щракне с пръсти и ще има красавици до него, готови на всичко!!! Факт!
62
4
 
1
 
! Отговори
Ral преди 6 години
До АнонименМисля, че това няма абсолютно никакво значение и си е негова работа!
61
3
 
3
 
! Отговори
хехе преди 6 години
До хехеи малолетни (България ) и травестити (Австрия)...това също върви много и помага за успех !!!! Забравих да добавя !Поздравявам Кристиян за успеха. нямам нищо лично против него ...а против тенденцийте !!!
60
2
 
5
 
! Отговори
хехе преди 6 години
и сега какво ...от следващата година почваме да пращаме на Евровизия болни (Испания) и сакати (Русия) за да спечелим първо място !!??? Това тенденция ли е ?
59
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ме прощава Господ,ама това момче на обратно ми прилича!?Вие какво мислите?
58
7
 
6
 
! Отговори
Евростат преди 6 години
Конкурсът показа само едно, неимоверно нарасналият брой на българи живеещи в чужбина.
57
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ай стига с тоя противен лигльо ! Ревизия на БНТ -разходи,договори ,Комисионни , командировки .Как ли пък не тоя плювко гаден ,дето не може да говори на български ще представлява България !
56
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние трябва да се научим да уважаваме успехите на другите хора. Тук не става въпрос дали песента на Кристиян е добра или не, а иде реч, че да се заечте избора на милиони зрители по отношение на португалската песен. Избраха нея и ние сме втори. Това са фактите. От сутрин до вечер се поватаря същото, което се случи с Поли Генова. България била на първо място и победител. Аз това не мога да го разбера.
55
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако някога те попитат за мен,кажи, че съм живял, докато те обичамПреди да се появиш, просто съществувах,уморен и неспособен нищо да дам. За мен това е човешка изповед.
54
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Текстът на песента на Сабрал е искрен, песента му може да ме убеди, че това, за което пее го е преживял.Той е пее за живота и любовта, такива каквито са , а не такива, каквито писачите на тесктове си мислят че са любовта и живота.Собрал е обичал, Кристиян Е научен да повтаря определението за любов, но никога не я е живял. Сори.
53
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До K'sКонсервативен е КК , но ти това не можеш да го разбереш, защото си неосъзнат концлагерист
52
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Самият той е кич !
51
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
миланов! кое му беше пленителното на португалеца??? нито пеене.нито аранжимент,нито сценична постановка ....! както по - долу някой пише - погребална песен!!
50
21
 
9
 
! Отговори
рускиня до 50 преди 6 години
Именно "момчето представило България". Момчето живее в Москва, роден в Москва, учи в Москва, учители - руски, хор с който пееше е руски, първи успехи пожъна в Русия. Иначе представило България? Е, добре - честито.
49
7
 
1
 
! Отговори
K's преди 6 години
До анонимен: 55Ако питаме такива като теб. Всички трябва да са с прическа "концлагерист" или възпитаник на ТВУ. Ясни са ми вашите "консервативни" схващания. Вие не можете да разберете изкуството щото сте консерви. Не очаквам и да го правите.
48
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То това неговото не е кич изобщо даже...като започнеш от изчанчената му изпедерастена прическа и стигнеш до гащите му които мязат на потури.
47
2
 
8
 
! Отговори
Стга глупости преди 6 години
Life is live направете подобна песен и пратете нормален човек да я изпее,песен с ритъм и живот,песен която те дига а не някакви заспали песновки с изчанчени гей певци,лошо няма ,че са гей но някак върху това е кацента и колкото са по грозни брадясали с рокли толкова по напред ги класират,а това не са реалностите.Europe-The final Countdown,направете нещо подобно бе ,нещи взривяващи вдъхващо енергия и живот а не погребални маршове