Семейството на Крис Корнел се съмнява да се е самоубил

Преди смъртта, признал че е приел някакви субстанции
19 май 2017 21:31, Петя Славова
4
Семейството на Крис Корнел се съмнява да се е самоубил
Снимка: Reuters

Семейството на фротмена наSoundgarden Крис Корнел оспорва "заключенията, че той преднамерено и съзнателно" се е самоубил, съобщи Асошиейтед прес.

Още по темата

Близките на певеца разпространиха изявление, че преди резултатите от токсикологичните изследвания не могат да са сигурни за причините за смъртта му и дали е приел някакви субстанции. Според адвоката Кърк Пасич, Корнел е имал рецепта на лекарството Ативан, което се предписва срещу тревожност и има различни странични ефекти.

Музикантът беше намерен мъртъв в хотелската си стая в Детройт в сряда, след като изнесе концерт в града.
Съпругата му Вики Корнел посочва в изявлението, че когато е говорила с него след концерта в Детройт, той й е казал, че може да е взел "един или два ативана повече" и е говорел завалено, пише БТА.

Съдебният лекар в Детройт каза, че Корнел се е обесил. Полицията обясни пред два местни вестника, че музикантът е намерен с ремък около врата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: SoundgardenКрис Корнел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
21
 
! Отговори
TheoryOfConspiration преди 6 години
Певецът е бил под влиянието на силни медикаменти и не е бил с всичкия си. Спрете да правите научни, религиозни и метафизични констатации. Откъде можете да сте толкова сигурни за това, което твърдите? Факт е, че е употребявал лекарства.
2
1
 
23
 
! Отговори
Грях.. преди 6 години
Грях е, пред измислените богове на които си посветила живота си.За мен не е грях, а разочарование към хората, които го обичаха. Има разлика.Религията няма място на тази планета. Най-голямата лъжа на човечеството.Ако искате дълъг живот, здраве и просперитет - обърнете се към науката.
1
13
 
20
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
всеки път некой щатски политик като напълни гащите, резко се самоубива някоя звезда...