Звездно послание от Манчестър: Не се страхувайте!

Ариана Гранде и куп звезди пяха на гигантско благотворително шоу
5 юни 2017 07:37,
37

Снимка: БТА

"Имам послание към всички: не се страхувайте!" - каза деветгодишната Скарлет, която преди две седмици е преживяла ужаса след концерта на Ариана Гранде в зала "Манчестър арена".

Днес тя отново аплодира своята любимка на гигантско благотворително шоу в Манчестър, посветено на жертвите от атентата на 22 май, предаде Франс прес.

Атентатор самоубиец се взриви в "Манчестър арена" след концерта на Ариана Гранде на 22 май. В терористичното нападение бяха убити 22 души, от които седем малолетни, и над 100 души бяха ранени.

В днешното шоу на стадион "Олд Трафорд", озаглавено "Цялата ни любов е за Манчестър", освен Ариана Гранде участваха Джъстин Бийбър, Кейти Пери, Колдплей, Роби Уилямс, Фаръл Уилямс, Майли Сайръс, Тейк Дет, Ъшър и други звезди. Билетите, пуснати в продажба в четвъртък, се разпродадоха за минути.

Концертът се състоя при засилени мерки за сигурност и въпреки снощния атентат в Лондон, в който загинаха 7 души и близо 50 бяха ранени.

Ако сте пропуснали концерта, вижте го:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бориш тероризма с концерти е все едно да гасиш пожар с бензин.
2
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сърчица, меченца, татуировки пчелички......голема простотия. Ако англичаните отвръщат на всички атентати с благотворителен концерт Лондон ще се превърне в световна столица на културата и в музикална арена номер едно. То няма толкова певци на света.
1
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се страхувайте докато не чуете взрива после можете да се страхувате колкото искате. *** смешниците ви...