Звездно послание от Манчестър: Не се страхувайте!

Ариана Гранде и куп звезди пяха на гигантско благотворително шоу
5 юни 2017 07:37,
37

Снимка: БТА

"Имам послание към всички: не се страхувайте!" - каза деветгодишната Скарлет, която преди две седмици е преживяла ужаса след концерта на Ариана Гранде в зала "Манчестър арена".

Днес тя отново аплодира своята любимка на гигантско благотворително шоу в Манчестър, посветено на жертвите от атентата на 22 май, предаде Франс прес.

Атентатор самоубиец се взриви в "Манчестър арена" след концерта на Ариана Гранде на 22 май. В терористичното нападение бяха убити 22 души, от които седем малолетни, и над 100 души бяха ранени.

В днешното шоу на стадион "Олд Трафорд", озаглавено "Цялата ни любов е за Манчестър", освен Ариана Гранде участваха Джъстин Бийбър, Кейти Пери, Колдплей, Роби Уилямс, Фаръл Уилямс, Майли Сайръс, Тейк Дет, Ъшър и други звезди. Билетите, пуснати в продажба в четвъртък, се разпродадоха за минути.

Концертът се състоя при засилени мерки за сигурност и въпреки снощния атентат в Лондон, в който загинаха 7 души и близо 50 бяха ранени.

Ако сте пропуснали концерта, вижте го:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама не напротив - страх ни е, защото лидерите на европейските държави, начело с дъртофелницата Меркел отвориха границите. Вместо бой по *** кратуни им викаме "Wilkommen", а като спретнем и един концерт всичко си дошло на място. Месово емигрантите не са бежанци.
22
1
 
4
 
! Отговори
Бомбичка преди 6 години
Ей как не съм бил там да метна 3-4 от тия черните тротилки, дето се продават тука по Нова Година или една картечница на фитил. Да видиш тогава, няма ли да се страхуват :D :D
21
0
 
19
 
! Отговори
Оф! преди 6 години
Поредната простотия! Пак съпричастност, молитви, солидарност. Всички казват, че не се страхуват, но ясно се видя в Торино, как 20000 човека се разбягаха и какво стана! Това малоумие трябва да престане!
20
3
 
1
 
! Отговори
GOD преди 6 години
Жалко че не са поканили най-голямата звезда,а именно Адел....
19
0
 
8
 
! Отговори
Чок Гюзел преди 6 години
Едната на снимка номер 3 бая баджации е отпрала. Малко и е неадекватно костюмчето за 3 декаровия зад-ник. ;-)
18
6
 
4
 
! Отговори
ГОГО преди 6 години
*** пак си изливат негативизма навсякъде.В тая прогнила България,никога няма да се отървем от това зло.От 9.09 .45г.досега,все едни и същи ни управляват.
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре,че някой не е гръмнал бомба по средата на зомбираните *** които рисуват сърца и циврят като в някакъв *** сериал.
16
0
 
18
 
! Отговори
До 16 преди 6 години
По-мало/умно сравнение не съм виждал.Фреди Меркюри, жертвите на СПИН и концерта тогава, нямат допирна точка с бълвоча, който са сътворили тези палячовци пред френетичните погледи на една опростачена и закърняла в развитието си *** по повод на трагедия, която не съответства на такова събитие!Друг е въпроса що за стока са изпълнителите, феновете и крайния резултат от тази симбиоза...
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Извратеното сорросоидно мислене до такива мероприятия води!
14
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 16 Ти акъл имаш ли бе? Как ще сравняваш великия концерт в памет на великия Фреди Меркюри с това нещо? Това нещо наречено концерт изобщо е сбъркано като идея- как ще обединяваш хората с концерт и ще се бориш срещу тероризма по този начин? Ти си също толкова болен като тия организирали концерта и публиката му.
13
1
 
18
 
! Отговори
Главорезов преди 6 години
НЕ се страхувайте.... просто се прегърнете.... наклонете главица и почакайте онези да ви я отсекат. С песни и танци само това може да очаквате ;-)
12
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вик от масата в крайградска кръчма: Една Ариана гранде и едни пържени картофи...
11
0
 
14
 
! Отговори
Кон Дьо преди 6 години
Който го е пропуснал,може да го гледс следващата неделя в Лондо.Скоро и в други градове!Ии ддьоти!
10
0
 
17
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Поредните *** простотии!Да се смееш ли,да плачеш ли?/
9
0
 
10
 
! Отговори
от Брюксел преди 6 години
Ех, че весел повооод, пляс-пляс ръчиичкии, пляс-пляс!
8
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже, българинът все вижда нещата в черно....Концертът беше велик и супер емоционален !!! Такива концерти, с толкова звезди на едно място не се случват всеки ден, макар че поводът е трагичен за жалост .. . Лично аз мога да го сравня единствено с концерта в Лондон в памет на Фреди Меркюри 1992 и за жертвите на Спин. Все пак тези звезди се бяха събрали да повдигнат духа на хората, да ги сплотят и да ги зарадват поне малко след трагедията. Беше трогателно да гледаш как публиката и певците на Олд Трафорд пееха, плачеха и се усмихваха едновременно!!
7
0
 
14
 
! Отговори
Евро-изводи преди 6 години
Станеш ли овца, вълците те изяждат!Та ще бъдете ли солидарни с чалнатите чалмалии?
6
0
 
30
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
И цялата тая дивотия с концерта беше да се покаже на ***,,че не ни е страх от тях,че сме ,,хепи,, ,че сме солидарни европейци ,,...Даже заспалците от БНТ ни го показаха директно,та да видим,че Европа е обединена и не я е страх...Ама Европа А Е СТРАХ !!! И нещата няма да се оправят с концерти ,а с смели и разумни действия на политиците !!! А не да храним амуджите и да сме ,,толерантни,, с тях...Това е истината.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трето фото - don't worry be happy. така де.
4
4
 
25
 
! Отговори
ами преди 6 години
Откачалки прости......промиване на мозъци