Зулейка направи Despacito по-красив и гледан. Но коя е тя?

Историята на красавицата от Клипа – за Мис Вселена и щастието
3 юли 2017 07:11,
11
Зулейка направи Despacito по-красив и гледан. Но коя е тя?
Снимка: кадър, Youtube

За много от нейните почитатели истинската причина Despacito на певците от Пуерто Рико Луис Фонси и Деди Янки да е най-слушаното парче това лято е именно неустоимата Зулейка Ривера. Заради клипа към песента тъмнокосата пуерториканка стана популярна в цял свят - много повече от времето, когато е коронясана за "Мис Вселена 2006".

Видеото на Despacito в Youtube има над 2,2 милиарда гледания и 12 милиона харесвания, което го прави осмото най-гледано в класацията на музикалния портал.

Коя е тази красавица, по която въздишат Луис Фонси и Деди Янки в музикалното си видео?

Годината е 2006-а. На поредното издание на един от трите най-престижни конкурси за красота - "Мис Вселена", двадесет полуфиналистки са избрани за тура по бански костюми, първият от финалния етап, разказва 24 часа.

18-годишната Зулейка е облечена във вечерен тоалет на пуерториканския дизайнер Карлос Алберто - рокля, която и до днес е приемана за една от най-впечатляващите, представяни някога на "Мис Вселена". Последният зададен въпрос към нея е отправен от миналогодишната победителка в конкурса Натали Глебова и гласи: Какво е твоето определение за успех?

Когато журито обявява победителката и нейните подгласнички, Зулейка се превръща в собствената си дефиниция за успех. Така мечтата ѝ се превръща в реалност и тя става най-младата Мис Вселена от 2003-а насам и петата пуерториканка, която печели титлата. Около 20 минути след коронясването Ривера припада и се налага да бъде изнесена от бодигард. Официалната версия е, че припадъкът се дължи на изтощение и дехидратация, но истината е, че вечерната рокля е толкова тежка, че Зулейка просто не може да диша.

Преди конкурса нейните сънародници мислели, че Ривера отстъпва по красота на предишните кралици на красотата от Пуерто Рико, които са с преобладаващи европейски черти. Високата 1,75 метра девойка с тъмни очи и дълга тъмнокестенява коса е с ясно изразени смесени черти, от африканско, индианско и европейско наследство. Може би затова и отказва да се определи като представител само на една раса.

След спечелването на титлата Зулейка започва следването си в едно от най-престижните филмови училища, Нюйоркската филмова академия. Предложенията за работа не закъсняват и Зулейка получава покана от най-популярната медийна компания в Латинска Америка, "Телевиса". Така 19-годишната Ривера става актриса и водеща в Мексико. Дебютът ѝ е в теленовелата "Сладка тайна" през 2007-а, следват роли в сериалите "Някой те наблюдава", "Аврора", "Росарио".

През 2010 пуерториканската красавица започва връзка с професионалния баскетболист Хосе Хуан Бареа, от когото две години по-късно ражда момченце, Себастиан Хосе Ривера. През април 2013-а двойката се разделя след дълги опити на актрисата да спаси връзката им.

След раздялата с Бареа Мис Вселена 2006 има няколко краткотрайни връзки, но не обича да ги коментира пред медиите. По-рано тази година тя заяви, че не се намира в романтични отношения с никого и че щастието ѝ не се определя от мъжа до нея.

"Трябва да търсите щастието в самите себе си", посъветва тя и каза, че се чувства пълноценна и жизнерадостна жена. Въпреки това Зулейка е категорична, че остава отворена за възможности и не затваря вратите на любовта. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудесна песен е Деспасито
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз имам нужда от Зулейка, че с моята Зукофа не мога да си поливам добре доматите.
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Попринцип не ми харесват латино песните но Деспасито е хубава песен. Слушам ремикса със Джъстин.
4
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
изключително досадна латино БОЗА !!!!
3
2
 
25
 
! Отговори
Георги Димитров преди 6 години
де спа си то... пуерто рико ...фаворито фаворито бейбе
2
7
 
9
 
! Отговори
Той преди 6 години
Като ти стига ходи си слушай Радка Пиратка
1
4
 
14
 
! Отговори
Ахоахоахо преди 6 години
"истината е, че вечерната рокля е толкова тежка, че Зулейка просто не може да диша. " Ей аман от некомпетентна *** , незнам гледали ли сте изобщо представянето й на Мис Вселена ... роклят й е изключително ефирна и една от най-яките които съм виждал.Ако това е тежка рокля самоубий се !!!