Майкъл Маларки от "Дневниците на вампира" – в София

Концертът му ще се състои на 21 ноември в Sofia Live Club
Обновена: 15 сеп 2017 17:38 | 15 сеп 2017 17:30,
2

Снимка: EventEase

Виж други галерии »
Актьорът, изиграл ENZO в един от най-гледаните сериали на всички времена - "Дневниците на вампира", Майкъл Маларки пристига в София за концерт и събитие, посветено на хитовата продукция, на 21 ноември в Sofia Live Club.

Роден в Бейрут, Майкъл Маларки завършва лондонската Академия за музика и драматично изкуство. Кариерата му на актьор започва с главни роли в постановки по драми на Тенеси Уилиамс и Юджийн О’Нийл. Ключов актьор е в трупата на Британския национален театър в Лондон, докато не стига до големия екран и ролята си на Лоренцо в култовата телевизионна продукция "Дневниците на вампира".

Паралелно с кариерата си на актьор, Майкъл Маларки се занимава активно с композиране на музика, като през 2014 г. излиза първото му ЕР "Feed The Flames", последвано от "Knots" през 2015 г. Първият му дългосвирещ албум "Mongrels" излезе на бял свят само преди дни - на 8 септември 2017 г., а българската публика ще може да му се наслади на живо на 21 ноември в Sofia Live Club.

"Mongrels е албум за смяната на сезоните - буквално и преносно. Той е пътешествие през дебрите на въображението на Майкъл, борещо се с разкъсващите го вътрешни стихии, но в същото време константно търсещо смисъла зад непостоянството в това пътешествие".

Наслаждавайки се на изследването на по-тъмната страна на своята природа, в стремежа си да намери спокойствие с нея, Маларки използва своите открития, превръщайки ги в музикални композиции, комбиниращи блус и инди фолк със запленяващи вокали.

"Голяма част от това, за което става въпрос в албума, е цялата тази борба с онези противоположни сили вътре в нас. Двойственият характер на човешкото и животинското", споделя самият Майкъл Маларки, който ще се качи на сцената на Sofia Live Club и без съмнение ще спечели сърцата на публиката с невероятното си сценично присъствие и омагьосващ глас.

Вратите на клуба отварят в 19:30 ч. Събитието е без възрастово ограничение, само лица под 14-годишна възраст е нужно да бъдат с пълнолетен придружител.

Цени и видове билети:

Ранни билети от 25лв - само в магазин "Яко" /ул. "Граф Игнатиев" 43/.
Стандартни Билети от 30лв - в НДК, ОМV, НА ТЪМНО, Booktrading и мрежата на Тicketportal.bg.
Онлайн и ВИП билети - директно от: http://bit.ly/MichaelMalarkeyLive
ВИП Пакет/ VIP Package: 100лв

- Приоритетен и по-ранен достъп в клуба - влизате 30 минути преди да отворят вратите за останалите посетители и имате приоритетен достъп на входа;
- Среща с артиста и снимка с него след концерта;
- Специален VIP ламиниран бадж за концерта - получава се на място в клуба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Майкъл, кой?
1
0
 
9
 
! Отговори
дрън дрън,ама дрън преди 6 години
"един от най-гледаните сериали за всички времена " ???!!!- Хе Хо -Вие не сте добре!а пък тоя е бил с толкова нищожна роля ,че изобщо не го помня -не ,че много съм гледала таз блявоч.п.с. А ,билети ли трябва да си купя ? - тръцки тръц