Вирджиния приключи участието си в "Х Фактор"

Дори смяната на стила не помогна на участничката
27 ное 2017 11:23, Надежда Йосифова
21
Вирджиния приключи участието си в "Х Фактор"
Нова

Вирджиния отпадна от напрегнатата певческа надпревара - "Х Фактор". Наистина сериозна битка на емблематични състезатели беляза нощта на парти музиката.

След шеметни спасяващи изпълнения на Вирджиния и момичетата от 4 Magic, последната участничка от категория 25+ напусна сцената на шоуто.

Доста енергичното парче, което изпълни подопечната на Заки, беше като прохождане за нея, което отбеляза журито. Но успешно. Въпреки това, тя не успя да продължи.

"Музиката е мой приоритет. Надявам се да продължа да бъда на сцената още дълго време", сподели Вирджиния, минути преди да се раздели с публиката.

Динамични хореогафии и вокални предизвикателства представиха участниците в нова светлина, доказвайки, че всеки един от тях има място на сцената на шоуто.

Йоана изпълни обещанието си да спре дъха на публиката, създавайки истински фурор с парче на Jessy J.

Да припомним,че Верджиния Събева преживя какво ли не в шоуто, но въпреки неудачите си – тежко заболяване и любовен крах, тя остана почти до финала.

Хилда Казасян беше ново попълнение на скамейката на оценяващите. Тя замести Криско, който имаше ангажимент.
 


21
Още по темата: Вирджиния Събева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Виржиния си беше завършена певица. Саня знаеше това и трябваше да я премахне за да пробута за пореден път своите.Саня не трябва да участва във този формат.От нея пръска само студ.
20
3
 
0
 
! Отговори
Илф преди 1 година
Аз пък искам да ви попитам: щом харесвате толкова много този *** Вирджиния, която даже собственото ѝ гадже не я иска, защо не гласувахте, бе, джанъм? Защо беше пак на елиминации? Предаванията, в които не беше на елиминации бяха по-малко от другите. За кой път трябва журито да я спасява? Не е ли малко нагло? И как можете да предпочетете да остане тя, когато този път срещу нея бяха истински свежите, талантливи и различни 4Magic? Тя някаква свещена крава ли е? Със сигурност поне не е свещена! ...
19
1
 
3
 
! Отговори
СЕВДАЛИНА преди 1 година
ТОВА Е НАЙ-СЛАБИЯ Х ФАКТОР, С НАЙ-СЛАБИТЕ УЧАСТНИЦИ. ЖУРИТО Е ДОСАДНО И АМОРТИЗИРАНО. ВСЕ ЕДНО Е КОЙ ЩЕ ОСТАНЕ ПОСЛЕДЕН - НИЩО НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ. СБОГОМ "ШОУ"!!!
18
0
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Саня, махни си мръсните ръце от този формат. Никога повече няма да го гледам, докато тази алчна нагла физиономия дърпа конците.
17
0
 
5
 
! Отговори
изнервен преди 1 година
Това е най-грозно нагласеният сезон на този формат. Така и не разбрах защо на Армутлиева ни дадоха 4 участника, които нагло продължават всичките за сметка на други, които се представиха много по-добре. Ще познаете ли чий ще бъде победителят?
16
6
 
2
 
! Отговори
някой преди 1 година
Точно снощи Вирджиния не ми хареса - беше типичната корабна певица!
Вероятно се изявява по корабните круизи, но за там става.
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само Саня продуцира в предаването. За жалост нейните "колеги" - вяло присъстват.
14
1
 
2
 
! Отговори
11 преди 1 година
Баси големия праз ...
13
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Споко, Заки вече я е ангажирал по всички въпроси....и с пеене и със свирене.!!!
12
8
 
3
 
! Отговори
Реално преди 1 година
Какво видях от нея: силово фалшиво крещене, виждаха и се голите задни части, като в порнофилмче, качи се на масата като чалгарка. Натискаше се на Заки. Предполагам че тази история за гадже в Норвегия е фалшива.
11
6
 
3
 
! Отговори
ППП преди 1 година
Снощи джини-то се подмяташе като прасе на коледно заколение! Ужас и срам...
10
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Джини е супер.Може да пее и има присъствие на сцената.За съжаление обикновено разни бездарни кифли като момичетата от отбора на Саня успяват,а тази година те са и толкова скучни,само блеят ,пеят си носово и т.н.Формата тази година е много скучен.Ровече няма да гледам тази тъпотия.
Успех Джини!Следвай мечтите си и дано спечелиш някъде другаде където ценят истински талант.
9
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Саня още на първия концерт направи точно изказване за пеенето на тази красавица, че пее фалшиво и крещи. Публиката реагира и Саня престана да коментира.
Нито една от песните на това момиче не бе изпята точно, даже и снощи окипази песента, мятайки се като коледно прасе по сцената.
Младото момиче - безспорен талант! Не на всеки му се кършат кючеци, а този стил, в който пее Мирослава, е труден, има големи рискове. Тя пее възхитително професионално за възрастта си.
8
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако проумее, че да пееш добре, не значи да крещиш истерично и нервно, като не уцелваш тоновете.
Заради пробутването й, жертва беше дряновецът и момчето с кадифения глас. Пък и Заки оставаше без човек.
Не харесвам истерички на сцената.
Другата, която пробутват, е Милена, която е равна и еднаква като тепсия във всяко свое изпълнение. Нейното пъшкане, което "правело всяка песен нейна", ме навежда на мисълта, че тя знае една песен.
7
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко кревата е сменила тая хубавица и накрая пак нищо.
Понякога Съдбата е жестока.
6
2
 
14
 
! Отговори
Source преди 1 година
Има други в шоуто, които заслужаваха повече да отпаднат, но при избор между 4Magic и Вирджиния, журито определено взе правилното решение. Вирджиния има уникален глас, но ми досади с тази драма около гаджето си, заприлича на сапунен сериал. 4Magic са различни, талантливи и млади. Не знам защо се лансират кифли като Йоана, Ева, които ще се присъединят към еднодневките на музикалния ни пазар като Гери-НиКол-НиВъже и Дава, упс, Дара. Явно въпросът е коя ще пусне на Криско...
5
4
 
19
 
! Отговори
Стефка преди 1 година
Сега вече остана детската градина.
Тази година е най-скучното шоу.
4
7
 
22
 
! Отговори
Месалина преди 1 година
Саня октопода не можа да преглътне, че Вирджиния с глас и сценично поведение сдъвква и изплюва абсолютно всяко едно от момичетата в нейния отбор. Особено прехвалената Мирослава. Точно пък на снощния парти концерт песента, която малката изпълни никой никога не би си пуснал на купон. Онази със синята коса пък такова бездарие, отдавна трябваше да е аут. Двойката влюбени също. Успех, Джини! Остани себе си и се бори за мечтата си, но не тук!
3
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За махане си бяха онези от дуета - бяха гола вода!
2
26
 
9
 
! Отговори
ППП преди 1 година
За махане си беше.