Вирджиния приключи участието си в "Х Фактор"

Дори смяната на стила не помогна на участничката
27 ное 2017 11:23,
21
Вирджиния приключи участието си в "Х Фактор"
Нова

Вирджиния отпадна от напрегнатата певческа надпревара - "Х Фактор". Наистина сериозна битка на емблематични състезатели беляза нощта на парти музиката.

След шеметни спасяващи изпълнения на Вирджиния и момичетата от 4 Magic, последната участничка от категория 25+ напусна сцената на шоуто.

Доста енергичното парче, което изпълни подопечната на Заки, беше като прохождане за нея, което отбеляза журито. Но успешно. Въпреки това, тя не успя да продължи.

"Музиката е мой приоритет. Надявам се да продължа да бъда на сцената още дълго време", сподели Вирджиния, минути преди да се раздели с публиката.

Динамични хореогафии и вокални предизвикателства представиха участниците в нова светлина, доказвайки, че всеки един от тях има място на сцената на шоуто.

Йоана изпълни обещанието си да спре дъха на публиката, създавайки истински фурор с парче на Jessy J.

Да припомним,че Верджиния Събева преживя какво ли не в шоуто, но въпреки неудачите си – тежко заболяване и любовен крах, тя остана почти до финала.

Хилда Казасян беше ново попълнение на скамейката на оценяващите. Тя замести Криско, който имаше ангажимент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: Вирджиния Събева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виржиния си беше завършена певица. Саня знаеше това и трябваше да я премахне за да пробута за пореден път своите.Саня не трябва да участва във този формат.От нея пръска само студ.
19
5
 
0
 
! Отговори
Илф преди 6 години
Аз пък искам да ви попитам: щом харесвате толкова много този *** Вирджиния, която даже собственото ѝ гадже не я иска, защо не гласувахте, бе, джанъм? Защо беше пак на елиминации? Предаванията, в които не беше на елиминации бяха по-малко от другите. За кой път трябва журито да я спасява? Не е ли малко нагло? И как можете да предпочетете да остане тя, когато този път срещу нея бяха истински свежите, талантливи и различни 4Magic? Тя някаква свещена крава ли е? Със сигурност поне не е свещена! ...
18
1
 
5
 
! Отговори
СЕВДАЛИНА преди 6 години
ТОВА Е НАЙ-СЛАБИЯ Х ФАКТОР, С НАЙ-СЛАБИТЕ УЧАСТНИЦИ. ЖУРИТО Е ДОСАДНО И АМОРТИЗИРАНО. ВСЕ ЕДНО Е КОЙ ЩЕ ОСТАНЕ ПОСЛЕДЕН - НИЩО НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ. СБОГОМ "ШОУ"!!!
17
0
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Саня, махни си мръсните ръце от този формат. Никога повече няма да го гледам, докато тази алчна нагла физиономия дърпа конците.
16
0
 
7
 
! Отговори
изнервен преди 6 години
Това е най-грозно нагласеният сезон на този формат. Така и не разбрах защо на Армутлиева ни дадоха 4 участника, които нагло продължават всичките за сметка на други, които се представиха много по-добре. Ще познаете ли чий ще бъде победителят?
15
8
 
2
 
! Отговори
някой преди 6 години
Точно снощи Вирджиния не ми хареса - беше типичната корабна певица!Вероятно се изявява по корабните круизи, но за там става.
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само Саня продуцира в предаването. За жалост нейните "колеги" - вяло присъстват.
13
1
 
3
 
! Отговори
11 преди 6 години
Баси големия праз ...
12
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Споко, Заки вече я е ангажирал по всички въпроси....и с пеене и със свирене.!!!
11
9
 
3
 
! Отговори
Реално преди 6 години
Какво видях от нея: силово фалшиво крещене, виждаха и се голите задни части, като в порнофилмче, качи се на масата като чалгарка. Натискаше се на Заки. Предполагам че тази история за гадже в Норвегия е фалшива.
10
7
 
3
 
! Отговори
ППП преди 6 години
Снощи джини-то се подмяташе като прасе на коледно заколение! Ужас и срам...
9
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джини е супер.Може да пее и има присъствие на сцената.За съжаление обикновено разни бездарни кифли като момичетата от отбора на Саня успяват,а тази година те са и толкова скучни,само блеят ,пеят си носово и т.н.Формата тази година е много скучен.Ровече няма да гледам тази тъпотия. Успех Джини!Следвай мечтите си и дано спечелиш някъде другаде където ценят истински талант.
8
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Саня още на първия концерт направи точно изказване за пеенето на тази красавица, че пее фалшиво и крещи. Публиката реагира и Саня престана да коментира.Нито една от песните на това момиче не бе изпята точно, даже и снощи окипази песента, мятайки се като коледно прасе по сцената.Младото момиче - безспорен талант! Не на всеки му се кършат кючеци, а този стил, в който пее Мирослава, е труден, има големи рискове. Тя пее възхитително професионално за възрастта си.
7
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако проумее, че да пееш добре, не значи да крещиш истерично и нервно, като не уцелваш тоновете.Заради пробутването й, жертва беше дряновецът и момчето с кадифения глас. Пък и Заки оставаше без човек.Не харесвам истерички на сцената.Другата, която пробутват, е Милена, която е равна и еднаква като тепсия във всяко свое изпълнение. Нейното пъшкане, което "правело всяка песен нейна", ме навежда на мисълта, че тя знае една песен.
6
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко кревата е сменила тая хубавица и накрая пак нищо.Понякога Съдбата е жестока.
5
2
 
16
 
! Отговори
Source преди 6 години
Има други в шоуто, които заслужаваха повече да отпаднат, но при избор между 4Magic и Вирджиния, журито определено взе правилното решение. Вирджиния има уникален глас, но ми досади с тази драма около гаджето си, заприлича на сапунен сериал. 4Magic са различни, талантливи и млади. Не знам защо се лансират кифли като Йоана, ***, които ще се присъединят към еднодневките на музикалния ни пазар като Гери-НиКол-НиВъже и Дава, упс, Дара. Явно въпросът е коя ще пусне на Криско...
4
4
 
21
 
! Отговори
Стефка преди 6 години
Сега вече остана детската градина.Тази година е най-скучното шоу.
3
7
 
24
 
! Отговори
Месалина преди 6 години
Саня октопода не можа да преглътне, че Вирджиния с глас и сценично поведение сдъвква и изплюва абсолютно всяко едно от момичетата в нейния отбор. Особено прехвалената Мирослава. Точно пък на снощния парти концерт песента, която малката изпълни никой никога не би си пуснал на купон. Онази със синята коса пък такова бездарие, отдавна трябваше да е аут. Двойката влюбени също. Успех, Джини! Остани себе си и се бори за мечтата си, но не тук!
2
28
 
9
 
! Отговори
ППП преди 6 години
За махане си беше.
1
6
 
12
 
! Отговори
Ерген преди 6 години
Красавица! Обичам те! Омъжи се за мен!