Мадона отново на сцената. Планира турне през 2018-а

В момента звездата е в Лисабон, заради сина си Дейвид
11 дек 2017 07:41, Петя Славова
11
Мадона отново на сцената. Планира турне през 2018-а
Снимка: Facebook

Мадона каза в предаването "На живо с Кели и Райън" по американска телевизия, че планира турне през 2018 г. , съобщи Контактмюзик.

Певицата от 12 месеца се е установила в Лисабон със сина си Дейвид, който тренира в младежкия отбор на Бенфика, пише БТА.

На въпрос дали планира турне, Мадона отговори: "Скоро. Трябва да подготвя шоуто. През 2017 г. бях майка на футболист в Португалия. През 2018 ще се завърна".

Предишното турне на Мадона "Rebel Heart" приключи на 20 март 2016 г. в Сидни. За шест месеца тя изнесе 82 концерта по света. Те й донесоха печалба от над 120 милиона британски лири.

Певицата е разказвала, че осиновените й близначки Стела и Естър, които са на пет години, чак сега започват да разбират, че тя е известна, защото ходят на детска градина в Лисабон и хората ги питат дали Мадона е майка им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: МадонатурнеЛисабон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
34
 
! Отговори
vlady преди 6 години
За толкова години не се научи да пее като хората, не владее дори елементарното умение да запази достатъчно въздух за пеене. Примерно на Metal Gates и Autumn Souls of Sofia вокалите звучат далеч по-добре, въпреки че прилагат трудни техники на пеене и имат други занятия извън групите.
8
5
 
38
 
! Отговори
Rebel heart преди 6 години
Имах възможността да присъствам на това шоу. Мадона беше страхотна! Абсолютен професионалист! Пя на живо и направи невероятно шоу! През цялото време танцува и пя. Не се задъха, не се умори. Тази жена е уникална!
7
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лили Иванова може да бъде майка на Мадона (по-възрастна е с 20 години), а пък и тя още концертира, така че лошо няма.
6
3
 
37
 
! Отговори
Веско преди 6 години
Абе коментирайте си вие, ама баба ви Мадона е на върха 30 години. едно е да можеш да пееш (участвай в х-фактор), друго е да произвеждаш продукция за шоу бизнеса - 100% перфектна.
5
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как ще бъде озаглавено турнето? "От баба Ви с любов", ли?
4
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ве, не е за пари, а от любов към музиката и желание да се раздаде на почитателите си.Да *** алчните и ненаситни индивиди.Както пишеше един автор за свой герой : Пари- и зейнал да лапне света"
3
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пари се събират докато може, после...Но, няма насищане де. Иначе продукта и е посредствен за посредствени вкусове, а те са преобладаващите на това кълбо.
2
5
 
36
 
! Отговори
guza преди 6 години
ало мадоня дай микрофоня
1
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми кво да прави завалийката? Това си може.