Магия от магьосничките! 4 Magic – №1

На финала на X Factor те победиха Ева и Йоана
18 дек 2017 10:37,
16

Снимка: Нова тв

Изключително вълнуващ бе снощният финал на музикалното риалити X Factor.

Неочаквано за мнозина, но пък напълно заслужено, победата грабнаха момичетата от 4 Magic и за първи път група печели вота.

Първа си тръгна Ева, която впечатли публиката в залата и журито с невероятните си гласови данни и превъплащения, както и с дуета й с Михаела Маринова.

Така на финала един срещу друг се изправиха пет момичета и след гласуване на зрителите, чекът за 50 хиляди лева отиде при... квартета.

"Все още не можем да повярваме, че спечелихме. Благодарим на всички, които ни подкрепяха, както и на целия екип, който ни даде толкова много", споделиха бъдещите музикални звезди на България.

Четирите момичета от Пловдив спечелиха сърцата на журито с народно пеене и музикален синхрон, а снощи утвърдиха своето присъствие в изпълнение с Християна Лоизу, както и с песента Fire to the rain.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: ЙоанаЕваX Factor4 Magic
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
музикатор преди 6 години
При цялото ми уважение към момичетата, към положеният труд и т.н. и без теория на конспирациите, но ми е интересно как има една статия във vesti.bg от 16.06 или 19.06 тази година в която се казва, че най-вероятно победителят тази година ще е от Пловдив и ще е именно 4magic.........Това още на кастингите!
13
0
 
6
 
! Отговори
Дръндер преди 6 години
X-Factor Кви такива хухавели? Дано девойките се развиват самостоятелно.
12
2
 
23
 
! Отговори
някой преди 6 години
Това, което ми направи впечатление е, че на първите кастинги имаше много по-добри изпълнения.След това започна един странен избор на песни, неподходящи за съответното амплоа, който затрудни и декласира иначе участници с добри гласови данни.Защото много голямо значение има изборът на песни. Някои бяха поставени в крайно неудобни позиции.Но не се учудвам, така е било и така ще бъде, за съжаление.
11
2
 
6
 
! Отговори
:) преди 6 години
Kakvo e " X-Factor" ?
10
3
 
7
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Нагласена е схемата! Оная височката от 4 меджик Криско ще си я о.пъне. Безспорно няма кой да почне да пише песни за 4-те момиченца, да си продължават с училището най-добре.
9
1
 
12
 
! Отговори
без SMS преди 6 години
*** - красота изящество и глас."4 магии- космическо изпълнение на български фолклорЙоана- и с пари можеш да станеш певец.
8
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия какво са се хванали за устите ?! Що за странен маниер ? Що не се хванат за ... Не виждам разлика.
7
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В началото, докато работеха със собствената си вокална педагожка бяха наистина очарователни. От момента, в който преминаха в ръцете на окаяният си метнор и педагозите от екипа на X Factor напълно пропаднаха. Изключително монотонни, скучни, безинтересни. Избора на песни не коментирам. Единственият участник, който показа израстване, силен дух и характер беше ***. Приятен глас, харизматично присъствие. Другият учестник с изключителен глас беше Виктория, която за маше един камък наречен Марио
6
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Страхотни момичета са!!! Честито и заслужено са първи. Нека има повече като тях!
5
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чак пък неочаквано... От началото го обявиха за "сезонът на групите", при все че имаше само 2 групи, другите бяха изкуствено създадени.
4
12
 
10
 
! Отговори
дедо гоше преди 6 години
кой колко може да пее не коментирам. само искам да кажа че 4 човека група има 4 пъти повече шанс да спечели защото просто 4 пъти повече хора биха пускали СМС-и...нямаще щанс за другите никакъв!!
3
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напълно очаквано и подготвяно от самото начало. На мен ми бяха изключително скучни с това хорово пеене на народни песни и пълна какафония при останалите, но нейсе..
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даже си беше доста очаквано.
1
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-големия магьосник е мутрата. В какви ли не роли се превъплъщаваше. Сега и спасител на ЕС се писа. А може и да пее. Само някой да му надуе свирката и стой та се дръж.