P.I.F. споделя своята "Приказка" на Коледа

Групата тръгва на празнично турне
20 дек 2017 11:52,
3
P.I.F. споделя своята "Приказка" на Коледа
Снимка: Личен архив

Шест са градовете, в които група P.I.F ще се погрижи за празничния саундтрак на вечерта с концерт. На Коледа групата ще сподели своята "Приказка" с почитателите си във Велико Търново, следват градовете Плевен (26 декември), Русе (27 декември), Варна (28 декември), Бургас (29 декември) и Пловдив (30 декември). 

След като представиха новото си визуално шоу - "Думи" точно на Студенския празник, сега музикантите ще пренесат комбинацията от видео импресии, монолози и интродукции с театрален елемент и в рамките на турнето си.

В сетлиста на Димо Стоянов (вокали, китара), Иван Велков (китара), Юрий Божинов (бас) и Мартин Профиров (барабани) ще влязат обичани песни, които ще звучат с нов аранжимент, обогатени с по-мощни синтезатори, класически оркестрации, ефекти.

В рамките на турнето групата ще представи и новия си сингъл "Приятел", чието видео се завъртя премиерно в столицата също на 8 декември. Клипът кам песента е заснет в края на октомври, когато Димо кръстосва с катамаран живописните заливи на Егейско море.

Вокалите в песента са поверени на актрисите Мира Бояджиева и Анелия Мънгарова. С това видео P.I.F. стартира официалния си канал в YouTube.

"Действахме малко на принципа - "по-добре късно, отколкото никога" - шегува се фронтменът Димо. - Всичките ни клипове ги имаше някъде из YouTube. Просто решихме веднъж завинаги да въведем ред като ги селектираме на едно място за всички, които обичат музиката ни."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
mdaa преди 6 години
До ОтегченГрупа на 20 години.В опит да си оригинален, показваш колко си жалък. Но това е нормално. Колкото по голям лаик, толкова по-голяма балалайка
1
1
 
2
 
! Отговори
Отегчен преди 6 години
Божкеййй, всеки ден нови групи се правят. По три на час. Тия пък кои са точно. Че и канал бързо си направили в тубата.