Jeremy? представя втория си албум с лайв

Концертът ще покаже групата на 100 %, обещават музикантите
Обновена: 9 мар 2018 19:18 | 9 мар 2018 15:52,
1
Jeremy? представя втория си албум с лайв
Снимка: Личен архив

Jeremy? представя своя втори албум с голям концерт на 13 април във Военния клуб в София. Новата продукция съдържа шест парчета.

Първият сингъл - You're The Voice, излезе в средата на миналия декември, като римейк на едноименния световноизвестен хит на John Farnham. Останалите пет песни са напълно нови авторски и ще бъдат официално представени по време на предстоящия лайв.

Края на 2017-а година групата отбеляза с мащабно турне в Англия, Германия, Ирландия и Шотландия. В момента музикантите са в процес на завършване на записите, както и на художественото оформление на албума, което концептуално продължава темата от дебютния и ще бъде представено публично съвсем скоро.

Относно предстоящя специален лайв, приготовленията и процесите по създаването на новите песни, от групата споделят: "Феновете отдавна питат за новите парчета. Наистина е трудно да изберем продължението след успеха на дебютния албум.

Имаме доста посоки и идеи, но най-много искахме да постигнем това цялостно, хомогенно шоу на живо, за което мислим от 2014 г. още. Този концерт във Военния клуб ще бъде първият, на който всички ще чуят и видят 100% Jeremy?.

В това отношение сме безкомпромисни - всяка една нова песен има самостоятелна тежест, но е и много конкретно поставена до другите. Допълва палитрата от емоции.

Винаги и сега за нас най-важен е смисълът, цялостната идея и максимално позитивно изживяване за всички хора във всяка минута, когато сме на сцената".

Билети, чийто брой е ограничен, вече се предлагат в мрежата на Eventim.bg на цена от 15 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Редовен гост преди 6 години
Браво момчета ,разбийте статуквото , 100% музика!!!!!!!!!!!!!