Мария Илиева: С Георги живеем в различни държави!

Певицата тръгна на участия с малкия Александър
25
Мария Илиева: С Георги живеем в различни държави!
Снимка: Булфото

Мария Илиева се завърна на сцената след като роди своя син Александър с участие в Пловдив снощи, а утре й предстои и във Варна.

Певицата пътува заедно с детето за първите си два концерта.

"Сигурна съм, че е наследил пътешественическия дух от мен. Ще пътуваме заедно, защото искам да му покажа света. Много е общителен, любопитен и вярвам, че трябва да се дават възможности на малкото човеченце да опознае прекрасността на живота", заяви тя пред bTV.

Тя призна, че като всички майки сънят й убягва и сама се е кръстила Сомнамбулия Илиева. Казва че се е роботизирала и дори може да дава уроци по смяна на памперс без напишкване. Не е имала време и за прословутата следродилна депресия. "Бях един ден в следродилна депресия, не ми хареса и излязох", пошегува се Мария.

В грижите по отглеждането на Александър ѝ помага жена на име Хали, но майка ѝ Ваня Монева е безценна помощ и присъствие. С Георги - бащата на сина ѝ, живеят в различни държави, но той прави всичко възможно по грижите за детето. "Не ми е нужно да живеем заедно. Смятам, че Георги е прекрасен баща", категорична беше певицата.

Тя разкри и подробности за срещата с голямата си любов. Запознали са се чрез общи приятели на парти.

"Стана бързо и спонтанно. В началото той дори не ме позна. Стана с лекота, въпрос на химия, нямаше много време за размисли. Моите изисквания са солидни на тези години, но тогава той ги покри", разкри Илиева.

Чувства се обичана и твърди, че са добър екип с нейния "принц" и вече работят по въпроса с построяването на "замък".


25
Още по темата: Мария Илиева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Много завист към Мария - жената си има кариера,красива е, а сега и бебе. Има си пари да си наеме хора да се грижат за бебето когато тя работи.
Много ясно ,че след като може да си позволи да си живее живота без да се съобразява с някого ще го направи! Аз също не се виждам да взема в нас някой, да му пера и готвя ,да ми ограничава свободата, че и да ми вкарва претенции.
Да е жива и здрава и да не обръща внимание на завистливи злобари.
22
9
 
6
 
! Отговори
65 преди 9 месеца
Ами то донорството е безгранично.Вече е порочнс практика 38_40 жени(без друга квалификация) да ловят млади за да заплодят.Като толкова е искала да е майка да си стои при бебето.Даи реве цяла нощ,та да знае от какво е като пияна.А не от ,,бръмчане”
21
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И ние с мъжът ми живеем в различни държави, и не съм само аз сама с три деца тук. Но за тези като мен, жертви на системата статии не се пишат, защото не си плащаме или не сме важни? Няма значение вече. Билетите са ми в джоба. Държавата губи 5-ма съвестни данъкоплатци. Да си гледа /не и с моите данъци/ онези които се раждат по тротоарите.
20
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 11
Като живеят половината заедно и демонстрират прекрасно семейство. Процъфтяват и връзват! Мъжа се подиграва с жената слага и най-безцеремонно рога. Лъже я ден и нощ! Получава си сексуалните удоволствия с друга жена/жени извън дома, а вкъщи държи собственически жената за прислуга и икономка.Смяната на памперсите е до време, след време децата порастват и стават мъже. И всичко им става ясно. Изпитват дълбоко не уважения към майка си, поради любовните изпълнения на баща си.И непрязън.
19
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Tая е заприличала на кардашиян
18
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ясно. Георги е само донор. Стафидатаа е свикнала сама .
17
7
 
17
 
! Отговори
анти преди 9 месеца
До МенЗащо да е егоистично желанието за дете? Егоистично е да не отгледаш дете!!!!!!
16
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Коя беше тая жена?Не съм я чувал
15
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ами контакти само с мама, и ето джендър ревльо
Ами кой е тати? Един осеминител. Ама нашия е по-добър
не е като на фолкаджийките
14
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Горкото дете, дано не стане като майка си
13
13
 
23
 
! Отговори
Мен преди 9 месеца
Заради егоистичното желание да имаш дете. Без да се интересуваш, че го обричаш да е без баща, не го разбирам. Само майка не е достатъчна. Диляна Попова същата работа - дете да има - пък те нали са силни жени - мислят, че могат да и майка и баща
12
3
 
12
 
! Отговори
90 преди 9 месеца
До бай Тъпчо

Има много изоставени майки с деца заради по-засукани девойчета, защо не ревнеш и за тях, а?!
11
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Една жена, когато казва "Не ми е нужно да живеем заедно. Смятам, че Георги е прекрасен баща", амии не е добре, няма любов и нормални отношения. Хубаво е, че са добри родители, но истинската връзка между партньорите означава много други неща и ако тя не вижда проблем или се прави, че не вижда, ами жалко за нея-губи много!
10
8
 
55
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 месеца
Ей на туй му се вика семейна идилия бе! Той-там, тя-тука сама с детето и бавачките, ама иначе той бил прекрасен баща...сигурно, защото го няма...Ако това за нея са семейните ценности, то е сбъркана като цялото ни днешно съвремие.Избрала да живее като кукувица-нейна си работа ама да са хвали, че туй било хубавото и подвежда младите да и подражават, си е дурашка работа.Тия, които са най-нещастни, най са хвалят, че са щастливи-туй да го знаете!
9
5
 
36
 
! Отговори
мухахахах преди 9 месеца
"Стана бързо и спонтанно. В началото той дори не ме позна.
------------------
Как да те познае като си му баба? Младоците не ти слушат песните.
8
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Колко много злоба. Защо? Жената пее, иска да има деца, което е нормално в всеки човек.
Дежурните писачи тук май си нямат друга работа. Като не ви харесва не четете.
7
4
 
15
 
! Отговори
rushi.gonamushi преди 9 месеца
Премествам бръже
6
2
 
9
 
! Отговори
наблюдател преди 9 месеца
Тази ще заварява ли?
5
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Дъртата чанта дали си е платила за осеменяването от младия бик ?
Все пак да не забравяме, че тя е 43 годишна (истинската й възраст), а бичето - само на 22 годинки.
4
3
 
31
 
! Отговори
шоп преди 9 месеца
Дали е платила за осеменяването? Имах съседка - и двете със сестра й стари моми. Едни кранти, огромни, дебели, но паралии. Едната намери един селянин (симпатичен и приличен), плати му, живяха известно време и тя роди. После оня изскуба колеца и повече не го видяхме.