Б.Т.Р. с нов албум и мегаконцерт в София

Музикантите ще посрещнат 1-ви юли в Тутракан
12 мар 2018 15:15, Анисия Иванова
5

Любовта на четирима души към музиката ги държи заедно вече 25 години, за които имат 12 албума и хиляди концерти в България и по света.

Атанас Пенев от "Б.Т.Р." уточни, че всъщност клипът на най-новата им песен "Моята сила" е дело на режисьора Асен Блатечки.

"На 29 март в зала 1 на НДК от 20 часа ще направим концерт, с който ще представим новия албум "Невидими стени". На концерта ще представим 60% от песните в него. На спектакъла ще се изпълняват и парчетата, с които ние израснахме", отбеляза Наско от "Б.Т.Р." в студиото на "България сутрин".

Той е категоричен, че първото стъпало на групата е именно Националната гимназия за древни езици и култури, но все пак окончателното сформиране на състава става след казармата.

Славчо Николов от "Б.Т.Р." сподели, че на мегаконцерта в НДК ще има и гост-изпълнители.

"Всички текстове от новия албум са писани от мен. Подготвили сме много хубави неща и съветвам хората, ако искат да дойдат, да не чакат до последния момент за билети. Останали са места на втория балкон и те ще бъдат изкупени до края на седмицата", подчерта композиторът пред Bulgaria ON AIR.

Според него групата държи много добро ниво и определено е отговорна както пред себе си, така и пред публиката.

Тази година групата има концерт във Варна през лятото. Освен това музикантите ще посрещнат 1-ви юли в Тутракан по покана на Цонко Цонев. През май месец групата ще свири пред почитателите си в Петрич, а също така се подготвя и турне, с което ще бъде представен новия албум.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
1
 
! Отговори
.. преди 6 години
Мега концерт с 1000 "фена" и то при положение, че дават безплатна бира :)
4
3
 
3
 
! Отговори
Страхил преди 6 години
Щом са опрели до Тутракан, не ми ги хвали.
3
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия не разбраха ли ,с нищо не са помогнали на отечеството си, само с глупави текстове без смисъл ,те ,Слави,Дони и другите отворковци са просто една част от олигархията която трябва да унищожим !Те не правят изкуство ,а бизнес !
2
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много са зле чичовците...
1
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия са по зле от Дони !