Билет за "Смоуки", но "Смоуки" ги няма, а билетите...

Концертът се проваля, но закупените билети не се връщат
Обновена: 14 мар 2018 08:21 | 14 мар 2018 08:11, Петя Славова
20

Десетки бургазлии не могат да получат обратно парите си за отменения концерт на "Смоуки" в Бургас. На фенове на популярната през 70-те години рок група е обещано, че до края на март на касата на бургаската опера ще има достатъчно средства, за да могат да се върнат сумите за закупените билети.

Петя Узунова е дала 120 лева за билети за "Смоуки". След като концертът през февруари в Бургас се проваля по технически причини, на феновете е предложено да бъдат извозени с автобуси до Варна, където е вторият концерт на рок групата, съобщава Bulgaria ON AIR.

Петя обаче си е купила билет за Бургас и сега си иска парите обратно. След отказа да си ги получи на касата на операта, звъни на управителя на фирма "Тикетпро" Пламен Марков.

На касата на операта в Бургас са продадени близо 600 билета. В Комисията за защита на потребителите в Бургас вече са подадени над 10 жалби. Измамените фенове подготвят и колективен иск. Вече е започнала проверка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че не е "Смоуки", не е ...без Крис Норман. И как да дойдат за 600 зрителя? В този случай са на загуба и затова се измъкват с "технически проблем"!
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бургазлия - това е турска дума .Българската трябва да бъде - как ?Въпрос с повишена трудност към института за български език набан .
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали си парите и америгуанците ги изклатили .Радвам се .
15
0
 
5
 
! Отговори
probi преди 6 години
До Мене, #10Хайде да не се заблуждаваме! Smokie , говоря за онези, които познават групата и Крис Норман, бяха истински само в оригиналния си състав. Без Крис Норман, без един от членовете на групата, който вече е в един друг свят, няма Smokie .Няма нищо по-добро от оригинала! Всичко друго си е комерсиално действие.И не, защото някой толкова много обича или е обичал оригиналната група и хитоветей.А за пари.
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако черния каже, че е бежанец, а Жана обяви, че е жертва на домашно насилие и ще си сменя пола, автоматично ни дават първото място.
13
2
 
6
 
! Отговори
дърт комунист преди 6 години
И аз продавам билети за Бийтълс на живо. В пълен състав ще пеят в село Долно Нанагорнище. Специални намаления за носителите на синята идея, които ни клатиха 27 години.
12
4
 
6
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Абе тоя фънки ли беше СВИНКИ ли беше - нали той ги организира тия концерти? Явно се е олял и изял парите от билетите.
11
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съжалявам, че ще обидя някого, но дори и след като се изляха милиарди в Бургас през последните години, този град винаги ще остане в сянката на Варна. По соц време разликите бяха огромни в полза на Варна, сега в някаквастепен се намалиха, но това е положението.
10
2
 
8
 
! Отговори
Мене преди 6 години
Концертът на Смоуки във Варна беше много приятен. Хората останаха доволни. И не е вярно, че нямало нито 1 от старите изпълнители. Говорите наизуст (както винаги).
9
0
 
15
 
! Отговори
Тикет про преди 6 години
За втори път го правят този номер Тикет про - преди две години изгорях с парите за lauryn hill
8
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тука въпроса е принципен - щом можеш да прибираш парите и не даваш нищо, значи трябва да ги върнеш. В щатите тия се дават на съдия и нещата се оправят много бързо.А у нас може да се правят какви ли не мошеничества и нищо не се прави.
7
0
 
26
 
! Отговори
Божидар преди 6 години
До кога бе мошеници????
6
0
 
15
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
До ШопаНе ,бе ! Фънки е виновен...
5
0
 
10
 
! Отговори
Хоросан преди 6 години
Гани, ти ли си?
4
4
 
11
 
! Отговори
Не съжалявайте преди 6 години
Гледал съм концерти на "Смоуки" в Пловдив през 1982 година и в София през 2014 година. В София нямаше нито един от старите изпълнители. Атмосфера, изпълнения...слаба работа. Само името е същото.
3
0
 
19
 
! Отговори
Hexen преди 6 години
Да не би пак Гани Куршумов да е намесен??Гани , кога ще ни върнеш парите от другите концерти?
2
2
 
34
 
! Отговори
Шопа преди 6 години
Нема проблем.Слафчо трифонов ще им люсне едно концертче.
1
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това малко като ало-измамите.