D2 с "Егоист": Показваме нежната си страна!

Групата с нова песен през пролетта, а и с турне
16 мар 2018 12:15, Петя Славова
1

Групата D2 пуска новата песен "Егоист", която идва в началото на пролетта, заедно с национално турне в цялата страна.

Китаристът Митко Кърнев отбеляза, че всеки човек иска да твори нещо по-живо, друг път по-нежно и точно затова новото парче има по-различен стил.

"С "Егоист" показваме нежната си страна. Говорим за взаимоотношенията между мъжете и жените по един шеговит начин. Оттук нататък предстои да излязат нови парчета с текст на Руши Видинлиев, с който наскоро си съдействаме", каза Кърнев в "България сутрин".

Музикантът и основател на D2 уточни, че националното турне ще мине през Благоевград, Ямбол, Русе, Бургас, Плевен, Свищов, Варна, Стара Загора, Пловдив и накрая София.

"До средата на май ще са тези концерти. Подготвили сме на публиката интересни неща. Ще изпълняваме както най-новите парчета, така и най-известните ни песни", допълни още той пред Bulgaria ON AIR.

Вокалистът на групата Деян Каменов посъветва всички почитатели на групата да посетят концерите, защото преживяването ще е уникално.

"Много е динамично с всички тези текстове на песни и обикаляне по концерти. Аз предпочитам след това да съм високо в планината и да си почивам от всичко това", завърши вокалистът на D2.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: турнеегоистD2Bulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
1 преди 6 години
И тези станаханежни.Не останаха мъже на този свят. Горко им на жените !