Михаела Филева "Без етикети" за люботва и...

Певицата с нова песен, предвестник за слънчевите дни
30 мар 2018 20:50, Петя Славова
7

Михаела Филева представи своята нова песен и видеоклип – "Без етикети". Сингълът се появи като музикален предвестник за слънчевите дни и прекараните мигове на открито.

За кратко песента на Михаела Филева влезе в Trending класацията на YouTube за Бългрия. Във видеото, режисирано от Людмил Иларионов – Люси, Михаела Филева избира истинската форма на комуникация, заедно с артистичния фотограф и кинематограф Юлиян Василев в главната мъжка роля. Двамата споделят вълнуващи моменти, водени от желанието да обичаш "Без етикети".

В новия си музикален проект Михаела Филева работи заедно с колегите си – музикалният продуцент Веселин Ценов – Algoriddim и Искрен Тончев – Искрата, който участва в изготвянето на аранжимента. За него се включва и Боян Христов, на когото Михаела се довери с предишния си сингъл "Последни думи".

"Без етикети" е още една песен с вдъхновяващ текст и ценни послания, които Михаела написва заедно с рапъра Николай Николов - "X". Песента ще бъде част от дългоочаквания втори студиен албум на певицата, който ще излезе през месец май. Освен новата продукция, рилийзът ще включва и специална акустична част с най-популярните парчета на Михаела Филева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
3
 
! Отговори
WIND OF CHANGE преди 6 години
МИХАЕЛА ЛИ...??ГОТИНА Е....СЛАДУРАНА....И ГОТИНО ПЕЕ....АДМИРАЦИИ !!!!
4
3
 
6
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
До КифлаЩе изям бе муцункеее, нещо почваш да ме кефиш и не знам защо!!!?
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рилийзът...
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Важното е любоТВА и сексОНОВА да вървят ръка за ръка.
1
2
 
10
 
! Отговори
Кифла преди 6 години
Вери тъпотия,комплексарщина на макс.Кифлички,бълвоч