Ед Шийрън: Пътят му от бездомник до звезда

Музикантът спял предимно в метрото в Лондон три години
3 апр 2018 08:45, Петя Славова
14

Британският певец, музикант и текстописец Едуард Кристофър Шийрън е един от най-слушаните в целия свят, но животът му далеч не е бил лек преди да завладее сърцата на милионите си фенове, съобщава Bulgaria ON AIR.

Роден в семейство от средна класа с баща учител и майка бижутер, Шийpън сам определя себе си като странно и чудато дете с много и различни недостатъци. Mалкотo момче е с мързеливо око и едва чува с едното ухо.

Като дете претърпява и операция, от която получава тежки говорни проблеми. Но въпреки тези трудности и финансовите изпитания, с които се сблъскват родителите му, Ед се сдобива с китара, започва да твори музика и преди да се усети заекването му изчезва.

Животът обаче поднася още трудности на момчето. На 16-годишна възраст Шийрън заминава за Лондон, където цели три години спи предимно в метрото и по-рядко у приятели и познати. Този период продължава цели две години - период, в който парите за храна понякога не достигат.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Ед ШийрънBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
Мизерията преди 6 години
Много таланти познават мизерията.
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въпреки оригиналността, не всеки харесва музиката му. Не задължително социалните проблеми да се изтъкват. Реално ако не е бил подкрепен/използван от богати компании или личности щеше да продължи с мизерния живот.
7
2
 
25
 
! Отговори
Фен преди 6 години
Нищо не разбрах от статията. Разочарован съм
6
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е медията с най-нещастните репортери. Или мразите работата си, или сте вечно пияни, трета възможност няма.
5
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук списователите са като МНООООГГОООО лош кошмар!!!Защо не завършихте поне смислово написаното. Петььоооооо многооо си......сЕти се сама.Хубаво е ,че някой цензурира коментарите, но не е зле да проверява и пишещите статиите.
4
1
 
37
 
! Отговори
Евала преди 6 години
Статията кърти мивки направо.Евалла,машалла,евалла!!!
3
2
 
29
 
! Отговори
До Gegata преди 6 години
Айнщаин го е описал в своята теория на относителноста - като не разбираш квантова физика, къде си тръгнал да спориш с Петя Славова!
2
3
 
15
 
! Отговори
реалист преди 6 години
До GegataИ те не разбраха :)
1
2
 
73
 
! Отговори
Gegata преди 6 години
"На 16-годишна възраст Шийрън заминава за Лондон, където цели три години спи предимно в метрото и по-рядко у приятели и познати. Този период продължава цели две години - период, в който парите за храна понякога не достигат."Нищо не разбрах, днес.бг 3 години живял в метрото, но пък периода продължил две години :-D ?