К`во става, сестро… Сузанита втрещи Агенцията за детето и СЕМ

Експерти със сигнал до СЕМ за новото видео на 15-годишната
24 апр 2018 09:15,
228
К`во става, сестро… Сузанита втрещи Агенцията за детето и СЕМ
Кадър: YouTube

От Държавна агенция за закрила на детето (ДАЗД) разглеждат клипа на Сузанита към новата й песен с попфолк певеца Ангел - "К`во става, брат".

Причината – поведението на дъщерята на Орхан Мурад, която скоро навърши 15 години, отново прекрачва моралните граници.

Още по темата

На кадрите облеклото на певицата по традиция е оскъдно, отново са налице туърк изпълнения и размахване на среден пръст, но навеждането към колегата й за орална любов и плюенето по полицаи надмина скандалното видео на "Луцифер и Буда", с което тя придоби широка популярност.

Възмутен гражданин вече е подал сигнал в ДАЗД  за клипа, като експертите ще сигнализират и СЕМ.

"Самосезирали сме се. Ще проверим дали родителите на Сузанита са дали разрешение тя да участва в подобни сцени", обясниха пред "Монитор" от агенцията.

Досега фолклегендата Орхан Мурад и съпругата му Шенай демонстрират пълно съгласие с поведението на наследницата си.

Изпълнителят на "Хиляди слънца" неведнъж заяви, че тийнейджърката не е по-скандална от другите имена в бранша и по друг начин не може да се пробие в България.

"Ще съдя всеки, който си послужи с обидни думи, измислици и тиражиране на неверни неща по отношение на Сузанита и моето семейство", закани се той преди време в отворено писмо във Facebook.

Феновете също скочиха срещу клипа на "К`во става, брат" и призовават за докладване на неприличното съдържание в YouTube, където видеото вече е на второ място по набиране на популярност. Вижте го!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама какво му давате и линк към клипа? Ми няма да го гледам. Кой ще се самосезира да види защо има чело като хеликоптерна площадка това дете? С форцепс ли е раждана? Я, агенция медицински одит да направи проверка
132
7
 
16
 
! Отговори
Това си е чист преди 5 години
Маркетинг Бре дяцаКъФ е проблема? Не и обръщайте Фнимание Само се чудя Що ако си поискам *** от таз ще ме изкарат мен педофилМи тя си го търси
131
8
 
12
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
Скандалното винаги продава.Има безброй много супер Звезди които в началото са били Скандални.Все пак това е бизнес.Лоша реклама няма! Ако не беше плюла по Полицията ,дупела и прави неприлични жестове ,сега нямаше да я коментираме.Нямаше да знаем дори коя е!!Всъщност глу.павите сте вие които коментирате (включително и аз) ,най-вече медиите защото я правят в момента ЗВЕЗДА!! Сузанита и Екипа и искат точно това от вас.И го получават!Вие им го давате безплатно!При това,повече отколкото заслужават.
130
4
 
10
 
! Отговори
медийна мафия преди 5 години
Докога бг медиите ще ни бутат в очите коствените жертви на БГ политиката, като тези двамата в клипа и ще правят сеир от това.Я вземета напишете една статия за хала в БГ, ама нямате топки нали, по лесно да истипосаме Сузанита ли ква е там, даже не съм я слушал и нямам намерение.
129
5
 
14
 
! Отговори
Срам и слабоумие преди 5 години
Сега всяка ............., която си плати да запише "нещо" може да замърсява ефира!
128
6
 
9
 
! Отговори
До Карлуково преди 5 години
Ало, елате си я вземете бе! Секви *** тръгнаха музика да правят!
127
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да оставим настрани клипа, чух "песента" само веднъж и няма да повторя
126
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом таргета е доволен няма смисъл да се взема впредвид мнението на интелектуалците .
125
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е то кой би я погледнал тази бавноразвиваща ако не е цялата тази уж реклама,чиито двигател е баща й
124
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не може ли тия индивиди да ги чипосаме и вкараме в няква матрица, където да живеят в чалга, бело и джипки, а през това време да правят ток за останалата цивилизация, друсайки виртуални гюбеци?
123
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички познати не намират нищо скандално във видеото и песента.
122
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
TYPI PESNI TYPI KLIPOVE TYP NAROD V TYPA DYRJAVA
121
18
 
9
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
Какво плюете момичето.Тя просто си играе ролята!След като продуцентите на клипа са преценили че публиката за която е направена песента иска това.Разбирасе че това ще направят.Това си е бизнес!! Какво се случва със всички които ходят по Х-фактори ,Айдъли,Гласове на България и така нататък.След година биват забравяни!!! Защото в този Бизнес това да може да пееш представлява само 1% от качествата които са ти нужни за да успееш.Останалите 99% са много труд и акъл и инвестиции!
120
7
 
33
 
! Отговори
Z преди 5 години
Чалгарите трябва да бъдат забранени със закон. Пълна гнус. И от бащата, и от дъщерята ми се повдига.
119
5
 
24
 
! Отговори
Mimi преди 5 години
Абсолютна пумия
118
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин много я харесва само нея слуша дори се облича като нея
117
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъжно ми е. Детето наивно, възпитано в безвкусица, възрастните оскотели, надеждичката за хит и пари по тоя начин съвсем честно иразена в песента, но без покритие дори да раздруса някой пиян в чалготеката. Аутотюнът достигнал такива висоти, че вече не си личи човек под него. Липсата на нещо за казване станала направо болезнена.
116
5
 
23
 
! Отговори
Кина преди 5 години
Каквито родителите, такова и отрочето. Никакво сензация, нормално е то да ги надмине. Да беше си платила поне за рекламата. А въпросните ДАЗД и СЕМ хайде по-бързичко дайте резултати от работата си. Не, че ме вълнуват псевдо-музиканти и чалгари (нито за този, нито някой от другите клипове бих си губила времето), но децата и връстниците на това недоразумение гледат и си сътворяват извратени представи за основни житейски понятия.
115
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този клип издига в култ т.нар. *** - подчовекът, низшият човек, ниските страсти. Повечето от т.нар. мейнстрийм музика цели да възпита *** и да досъсипе малко останалият морал и ценности у хората. Този Ангел е евреин, а Сузанита е туркиня. Песента е насочена към българските деца. Това е война на култури, етноси и раси. Те воюват срещу нас. Тази музика е тяхното оръжие.
114
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нужна е яка цезура за да се предотвратят подобни изстъпления! Ако бях президент бих създал държавна агенция за контролиране развлекателната индустрия под името Булценз ич ми не е дали е демократично .