К`во става, сестро… Сузанита втрещи Агенцията за детето и СЕМ

Експерти със сигнал до СЕМ за новото видео на 15-годишната
24 апр 2018 09:15,
228
К`во става, сестро… Сузанита втрещи Агенцията за детето и СЕМ
Кадър: YouTube

От Държавна агенция за закрила на детето (ДАЗД) разглеждат клипа на Сузанита към новата й песен с попфолк певеца Ангел - "К`во става, брат".

Причината – поведението на дъщерята на Орхан Мурад, която скоро навърши 15 години, отново прекрачва моралните граници.

Още по темата

На кадрите облеклото на певицата по традиция е оскъдно, отново са налице туърк изпълнения и размахване на среден пръст, но навеждането към колегата й за орална любов и плюенето по полицаи надмина скандалното видео на "Луцифер и Буда", с което тя придоби широка популярност.

Възмутен гражданин вече е подал сигнал в ДАЗД  за клипа, като експертите ще сигнализират и СЕМ.

"Самосезирали сме се. Ще проверим дали родителите на Сузанита са дали разрешение тя да участва в подобни сцени", обясниха пред "Монитор" от агенцията.

Досега фолклегендата Орхан Мурад и съпругата му Шенай демонстрират пълно съгласие с поведението на наследницата си.

Изпълнителят на "Хиляди слънца" неведнъж заяви, че тийнейджърката не е по-скандална от другите имена в бранша и по друг начин не може да се пробие в България.

"Ще съдя всеки, който си послужи с обидни думи, измислици и тиражиране на неверни неща по отношение на Сузанита и моето семейство", закани се той преди време в отворено писмо във Facebook.

Феновете също скочиха срещу клипа на "К`во става, брат" и призовават за докладване на неприличното съдържание в YouTube, където видеото вече е на второ място по набиране на популярност. Вижте го!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
7
 
10
 
! Отговори
Оффф! преди 5 години
Пиши на български и без да крещиш с главни букви бе, спамър! Затова те трият! Никой не чете вече шльокавици!
112
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По висока е от Путин и пее по добре от него почти докарва ефекта на прегракнала коза
111
6
 
10
 
! Отговори
Сунята преди 5 години
Ужасно, а песента иЛуцигер и Буда е крайно обидна за религиозните ми чувства като будист. Как може да сложи името на нашия велик учител Сидхатха Готама в едно с това на демони и всякакви простотии. Анатема! Малко страх от Нарака имай девойче, Ниббана ке видиш през крив макарон!
110
20
 
8
 
! Отговори
Путин преди 5 години
Аз пък я харесвам до и се обличам като нея
109
7
 
3
 
! Отговори
тр мaмa преди 5 години
тр драмите са като вселената
108
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин много я харесва само нея слуша и дори се облича в дрехите и въпреки че са му малко големи
107
8
 
23
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Ценоразпис няма ли? Колко взема на час?
106
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е културата на по- долните класи и ще става все по- разпространена. А като удари няколко питиета и няколко линии и забива джипа в 10 коли и после много съжалявала...Малко деца и семейства ще имат средствата да излязат от тази матрица на крайната нищета и мизерия.
105
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Общо взето простотия *** Не пречи на никого Но винаги може да деградира примерно да стане комуниска да пречи на себеси и другите
104
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 106 чувал съм на живо Блек Анжелика румънка пробила в една друга индустрия обикновено свързана с рускиня и няколко расови *** и да ти кажа не пее лошо по добра е е от половината чалгарки
103
6
 
36
 
! Отговори
Дам! преди 5 години
Смешни и жали са нашите медии! Хем открито се възмущават от поведението на малолетната ханъмка, хем всички са публикували за свободно гледане този клип. Така една огромна част от хората, които до днес дори си нямаха на представа коя е Сузанита, вече разбраха за нея, цяла България разбра! Е, извинете, ама тази дори и милиони за ПР да си беше платила ,пак нямаше да стане толкова популярна, колкото съвсем безплатно я направиха нашите медии! Моралът ли и осъждате или я правите медийна звезда?!
102
5
 
34
 
! Отговори
шофер преди 5 години
Не е нужно да се забраняват подобни изпълнения.Достатъчно е просто медиите да не пишат за тях и да не ги показват.Т.е. виновникът за да научаваме за такива опити за изкуство са именно медиите.
101
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СладуранкаЗа съжаление това не работи. Пробвано е по време на соца. Народа масово си записваше и разпространяваше аудиокасети с подобни изпълнения и гледаше сръбска телевизия, от където дойде и тая мода.Генът е сбъркан.
100
7
 
12
 
! Отговори
SS преди 5 години
Е Орханчо как да види как изглежда дъщеря му ...
99
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а поне можели да пее ?
98
7
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз пък се чудя кой нормален родител мечтае за подобен "пробив" в живота на отрочето си?!?! Иначе ако детето осъзнава, че това е само цирк, то родителите му маргинализират децата на другите с чисто користни цели. Цинично е да се прехвърля отговорността върху родителите на другите деца за възпитанието им. Това е като да продаваш дрога на деца край училищната ограда и да твърдиш, че отговорността е само на семействата им. Цялото общество носи отговрност защото това засяга всички. Не е частен случай
97
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега научавам за съществуването на това момиче,но не е нищо ново - пубертетски изпълнения хаха
96
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 99Баща и разчита тя да му вади пари, че явно при него е настъпил вече глад и липса на участия ! За това човека няма против дъщеря му да се изявява като евтина к-ва !
95
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а сем докато гледат, лъскат ли ?
94
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като стане 30 г няма се кълчи толкова ама хората ще я помнят с тези неща луцифер и буда и други простотии.... Баща й може да е изпял две три тъжни песни но също пееше за леките жени ,коли ,лесни пари... отпадъка остава ***