К`во става, сестро… Сузанита втрещи Агенцията за детето и СЕМ

Експерти със сигнал до СЕМ за новото видео на 15-годишната
24 апр 2018 09:15,
228
К`во става, сестро… Сузанита втрещи Агенцията за детето и СЕМ
Кадър: YouTube

От Държавна агенция за закрила на детето (ДАЗД) разглеждат клипа на Сузанита към новата й песен с попфолк певеца Ангел - "К`во става, брат".

Причината – поведението на дъщерята на Орхан Мурад, която скоро навърши 15 години, отново прекрачва моралните граници.

Още по темата

На кадрите облеклото на певицата по традиция е оскъдно, отново са налице туърк изпълнения и размахване на среден пръст, но навеждането към колегата й за орална любов и плюенето по полицаи надмина скандалното видео на "Луцифер и Буда", с което тя придоби широка популярност.

Възмутен гражданин вече е подал сигнал в ДАЗД  за клипа, като експертите ще сигнализират и СЕМ.

"Самосезирали сме се. Ще проверим дали родителите на Сузанита са дали разрешение тя да участва в подобни сцени", обясниха пред "Монитор" от агенцията.

Досега фолклегендата Орхан Мурад и съпругата му Шенай демонстрират пълно съгласие с поведението на наследницата си.

Изпълнителят на "Хиляди слънца" неведнъж заяви, че тийнейджърката не е по-скандална от другите имена в бранша и по друг начин не може да се пробие в България.

"Ще съдя всеки, който си послужи с обидни думи, измислици и тиражиране на неверни неща по отношение на Сузанита и моето семейство", закани се той преди време в отворено писмо във Facebook.

Феновете също скочиха срещу клипа на "К`во става, брат" и призовават за докладване на неприличното съдържание в YouTube, където видеото вече е на второ място по набиране на популярност. Вижте го!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
6
 
5
 
! Отговори
Арлекин преди 5 години
Не че е толкова скандално,но видеото е тъпо.Глупаво ,отделни сценки заснети без връзка:мацки,коли,пари,мутри,полиция...Аматьорско е ,направо е жалко!От дъщеря на артист,все пак може да се очаква друго.Но Орхан Мурад е решил,да я кара джаста-праста,никаква класа,само тъпотия...Много разочароващо,жалко.
172
5
 
5
 
! Отговори
random_cat преди 5 години
Леле хора, 179 коментара сте изписали на статия за suzanitta... направо ме е срам от народа ни. За истински важните неща всеки си трае и се ослушва, а за такива неща.. масово внимание, направо надпревара...
171
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Престанете да ни занимавате и да натрапвате деградиралото семейство турчеещи се роми.Ако медийте ги игнорират,простащинат ще спре да съществува.
170
6
 
17
 
! Отговори
Ели преди 5 години
До Орхан Мурад. Абе ти кого плашиш със съд бе. Я си виж разпасаната дъщеря. Това което прави е отвратително. Претендираш за морал но явно във вашето семе ставо той тотално отсъства. ***. Така се пробивало в България. Това е лъжа. Между другото тя тази Сузанита нито може да пее нито има талант друг освен да показва среден пръст!
169
5
 
31
 
! Отговори
Възмутен гражданин преди 5 години
Относно плюенето върху полицаите в клипа,мога да отбележа,че въобще не помага за повишаване на доверието в МВР. Явно няма значение за държавата!Полицията е за това,за да изглежда смешна и неадекватна в очите на младите хора!Или всичко е бизнес? Не ли?
168
19
 
10
 
! Отговори
Орхан Мурад преди 5 години
До АнонименАх,ти ненормален нощен възпитател от помощно училище!Не закачай моята Сузанита,че ще те съдя.
167
5
 
34
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Е няма пък да го видя! Да си го гледат селяните, за тях е правено!
166
20
 
9
 
! Отговори
Драган преди 5 години
Прав е човека, в тая държава само така се пробива !
165
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дори не съм я чувал тази изобщо можели да пее .. а за свирките ясно но това го можее всяка жена .без дърева и бокова *** те още са детствени
164
7
 
29
 
! Отговори
младен преди 5 години
Не я защитавам ама дет се вика "едно нещо струва толкова колкото някой е готов да даде за него". Та и тука така за такава простотия в БГ се плаща добре. Плаща се добре щото на народа толкова му е акъла - рейтинга е висок и покрай това вървят и рекламите. И ако все пак не сте разбрали казано с други думи всеки дето има пусната кабеларка вкъщи плаща и допринася да има такава пумия.
163
45
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичките тези злобни мъжки коментари, напомнят за киселото грозде на лисицата, която не можела да го стигне и да си хапне, толкова сте лицемерни и зли, че няма накъде повече. Момичето в клипа просто играе роля, в действителност със сигурност не е такава . Клипа на песента бил вулгарен, явно не сте гледали който и да е клип на Pink ! В повечето нейни клипове тя показва среден пръст, задни части и какво ли не още, така че не само Сузанита, която е малко известнсаа, е пример за вашите деца.
162
8
 
21
 
! Отговори
Nikonik преди 5 години
До всички пишещи тук : СПРЕТЕ С ТЕЛЕВИЗИЯТА БЕ ХОРА!!! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ КАКЪВ Е СМИСЪЛЪТ ОТ ТОВА УСТРОЙСТВО!! ИЗГАСЕТЕ Я ТАЗИ МАШИНА И ПО-ПОЛЕКА С ТЕЛЕФОНИТЕ И КОМПЮТЪРА, НЕКА СА ОТ ПОЛЗА, А НЕ ДА ВИ ОБЛЪЧВА ПСИХОТРОННОТО ОРЪЖИЕ!!!!!
161
6
 
15
 
! Отговори
Мрве преди 5 години
Не са по назад от Маймунските Златки яя
160
5
 
29
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Гледах интервю, в което майка и твърдеше, че е нормално всичко, трябва да се изкарват пари " тя така си искала" ,ходили заедно по кръчмите, и така. Горди родители са това.
159
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе не знам за Венецуела, ама българските пpocтитутки работят напълно легално в Германия, плащат си данъци и осигуровки за пенсия. Блазен унд фикен 50 евро, по 5-6 клиента на ден правят момичетата по 5-6 хиляди евро на месец преди данъци и такси, като си платят разходите им остават по 2-3 хил евро чисти спестяват. 90% от пpocтитутките в Германия са българки.
158
10
 
18
 
! Отговори
Bre преди 5 години
Турски драми.
157
20
 
14
 
! Отговори
Български Българин преди 5 години
Кажи го на проститутките във Венесуела например. Там от 12 годишни са на магистралата. А тя даже и не прилича на момиче, а на зряла жена. Няма мъж който да не иска младо и свежо. Има мъже които не си го признават ;)
156
23
 
7
 
! Отговори
Мъж преди 5 години
Не ме бърка, че сегашните девойчета стават ***.вички от малки. Ама поне да премахнат или свалят възрастовата граница. Така като я гледам може да е на 15, но е готова. А и се съмнявам, че има мъж който не би спал с 15 годишна, ако му се отдаде възможност и закона му го позволяваше
155
5
 
40
 
! Отговори
Божееее преди 5 години
Майко мила майчице...имам две дъщери и никога няма да позволя да заприличат на тази госпожица. По- добре да умра отколкото да отглеждам такова гнусно същество
154
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цацаров и цацаратурата пак ли спят?