"Антилопата", Килата и изненади на BG Music Festivаl

Второто му издание ще е на 8 и 9 юни в Сандански
Обновена: 26 апр 2018 13:47 | 25 апр 2018 15:15,
12

Снимка: Личен архив

Тита, 100 Кила, Deep Zone Project, Дичо, Eva и Клавдия са специалните гост-изпълнители на второто издание на BG Music Festivsl 2018.

Второто издание на музикалното събитие ще се проведе на 8 и 9 юни в Летния театър, в Сандански. Официална водеща на събитието ще бъде арендби изпълнителката Ivy.

На 8 юни в конкурсната вечер ще бъдат изпълнени 22 песни, които са на тазгодишните финалисти. Веднага след тях на сцената ще се качи Дичо.

Още по темата

Кулминацията на вечерта ще настъпи, когато най-актуалната млада "антилопа" - Тита ще пръсне дисплеите и панелите на всички гости.

На 9 юни в галавечерта ще бъдат обявени победителите във всяка от четирите категории, разделени по музикални стилове – поп, рок, хип-хоп/R&B, електронен.

Те ще бъдат определени, след заседание и гласуване на фестивалното жури, изградено от доказани авторитети в музикално-развлекателната индустрия.

Ще бъдат връчени и специални награди на журналистите, на телевизионните зрители, на публиката, на кмета на града - домакин и на община Сандански.

За първи път ще се връчи и приз на участниците във феста, като всеки ще има право да даде гласа си за своя фаворит, без да може да гласува за себе си. Всички отличени ще изпълнят парчетата си по време на галавечерта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
16
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Аха - Тита ще люлее титите си...
8
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Второ издание на "музикалното" събитие на бездарници.Не знам Дичо какво прави до редицата от недоразумения и кой организира подобни безсмислия.
7
12
 
12
 
! Отговори
Деградация.bg преди 5 години
чалгализация, простотия, кич
6
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нямате представа, колко съм щастлив, че се движа с хора, които дори и не искат да чуват тези ужасяващи звуци, които болнаво имат претенции, че са музика ...
5
23
 
8
 
! Отговори
младен преди 5 години
Ба...от га почнаа порното и на живо да го даваат????
4
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не могат да се мерят със Сузанита.
3
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чалгата е навсякъде вече...
2
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честно казано, не познавам нито един човек, който да слуша такава музика. Остава въпросът тези изпълнители от какво се издържат и какво заработват? Вероятно имат някакъв кеш от участия и от трафик в мрежата, а аудиторията е по-скоро тийнейджърска. В България музика се прави по-скоро между другото, действителните изпълнители, които си вадят хляба с това, са фолклорната музика и разбира се Веско Маринов.
1
22
 
23
 
! Отговори
Корито преди 5 години
В текста на песента има по-малко смисъл от помощите за ромите.Е да ама е хит ? Е защо?Еми ще ви кажа: много прос народ.Сори, ама друго обяснение няма как да има >