Букмейкъри: България – сред победителите на Евровизия

Equinox излизат с "Bones" под номер 10 на 8 май в Лисабон
29 апр 2018 10:28,
57

Българската песен се нарежда сред победителите в конкурса Евровизия тази година. Това сочат прогнозите на букмейкърите за "Bones" на Equinox дни преди надпреварата в Лисабон да започне.

Към 8 часа днес в класацията на Eurovisionworld българската песен е на пето място. Пред нас са израелският претендент - певицата Нетта и "Toy", както и от изпълненията на Гърция, Португалия и Естония.

Класацията е динамична, преди ден българската песен се беше изкачила до второ място, пише "Дарик".

Още по темата

Вчера българската делегация пристигна в Лисабон, където ще се проведе музикалното състезание тази година след като Салвадор Собрал грабна победата миналата година. Тогава той изпревари Кристиан Костов, който остана втори.

Сегашните ни представители в конкурса ще излязат на сцената под номер 10 на 8 май, когато е първият полуфинал.

В състава на Equinox са певицата Жана Бегендорф, както и музикантите Джей Джей, Владимир Михайлов, Джони Мануел и Трей Кембъл. Формацията е събрана специално за конкурса. Двете имена с чуждо звучене са на популярни американски изпълнители - единият участва в "Америка търси талант" през 2017 г., като достига до полуфиналите на предаването и се превръща в интернет сензация, а другият работи с актуални изпълнители като Дуа Липа.

Композитор на песента "Bones" е Борислав Миланов, благодарение на когото България достигна до второто и четвъртото място на "Евровизия" в последните две издания - с Поли Генова с "If Love Was a Crime" (2016) и Кристиан Костов с "Beautiful Mess".

Продуценти на песента са и Борислав Миланов и Йоаким Першон. За хореографията Equinox са се доверили на професионалист, който има предишни победи в конкурса.

В 63-о издание на форума ще се включат представители на 42 държави, обединени от мотото "All Aboard!" ("Всички на борда!").

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
другите кости преди 5 години
Миналата година Стивън Уилсъ издаде албума си To The Bone - явно темата с костите е актуална още. Е, неговите песни са отвъд естрадните критерии на Евровизия, но поне си струва да чуете малко качествена музика.
44
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Афро-американци представят българска песен на Евровизия?! Да бяхте сложили един индианец, един ескимос и един маор та да бъдете максимално толерантни към всички континенти.Песента е скучна, провлачена и създава супер неприятно усещане. Да, певците са добри, но това е крайно недостатъчно.
43
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормално е рейтингът на фаворитите да пада след първата репетиция, защото са минали само 10 държави. Когато се видят сценичните концепции на всички, пак се качва, и чак тогава класациите стават по-реалистични. Не, в българската песен няма нищо пошло. Уж не звучала български, ами американски, а сега - чалга. Това казвам, на никой не може да се угоди.
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, не казвам нищо срещу въпросните други певци, просто каквото и когото и да изпрати България, коментарите тук все ще са си едни и същи. Че е кич, кич е, вчера беше първата репетиция и мъжете са облечени по-семпло, но на Жана сценичният тоалет леко ме ужаси. Реакциите са смесени. Чехия също пада надолу. Ари от Исландия засега е единственият, за който всички са единодушни, че няма да се класира, а за Израел след репетицията коментарите са страшно лоши и се говори, че няма шанс да победи.
41
4
 
3
 
! Отговори
до Някой преди 5 години
Аман от чалгаджии!!!-----------Ненавиждам чалга, а точно бълг. парче е чалга отвсякъде , само че с елементи на поп, не го ли проумяваш?! Ъндърграунд чалга. Това протяжно, траурно виене ооооооооо на теб харесва ли ти, докосва ли те, има ли мелодия, би ли си го пял в къщи?... след конкурса ще се помни ли? Колкото Beautiful mess, нали?! :) В ютюб, Туитър и фейсбук от вчера рейтингът на БГ падна, но се оказва че и в Европа има много фенове на пошлостта. Нали точно конкурс като този им насажда с години лошия вкус!!! Сегашната бълг. песен е като продължение на миналогодишната. Няма да сме
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, щеше да е хубаво някой като долу изброените да представя България! * аз също не харесвам песента на Чехия, клипът е противен , но поне момчето е красиво, естествено и младежки облечено. Най - фрапираща е израелската тъпотия. По принцип Евровизия си е парад на кича от край време, но защо и България трябва да е един от флагманите на тази простащина? Мислят си, че така ще са върхът .Жалки са. Обаче за другите изброени от мен - Ryback, SuRie и Ari Olafsson, нищо лошо не можеш да се каже - всичко им е OK.
39
1
 
7
 
! Отговори
Някой преди 5 години
Някой от Вас гледал ли е реакциите на чужденците, когато чуят нашата песен! Погледайте, в Ю-тюб е пълно! Може и да се усетите сега, ЗАЩОТО ТАЗИ ПЕСЕН ЩЕ СПЕЧЕЛИ ЕВРОВИЗИЯ-2018! Аман от чалгаджии!!!
38
4
 
6
 
! Отговори
до 39 преди 5 години
Какъв задгробен живот те гони пък теб?!?! Текстът е невероятен - отдавна не съм слушал нещо толкова смислено! Инструментал, вокали, ............ а идеята на видеото е потресаваща! Има стойности в изкуството, които не са за масовите чалгари тук!!!
37
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо нормално ли не може да дойде от България, вижте Ал. Рибак, вижте англичанката SuRie, момчето от Исландия, от Чехия...Ако който и от гореспоменатите певци представяше България, тук половината коментари щяха да са за това, че прилича на гей (лесбийка), облечен(а) е смешно, кълчи се като ***, някакво *** (грозна лелка) е, *** и не може ли нещо нормално да дойде от България. А ако България вместо Чехия беше направила клип с камила, щяха да намесят и турското робство.
36
8
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Много Зловеща тая песен ,,КОКАЛИ". Човек може да сънува кошмари с караконджули,ако я слуша късно вечер. До 35. По-хубаво,че не разбираш текста, че ми настръхна косата с тоя задгробен живот,за който пеят. Припевът на мен не ми харесва,прекалено много го повтарят и вият.Имам чувство,че са някакви сирени, а аз съм вързан на пиратски кораб.За Вампиро-визия може да е о.к., ама за мен са прекалили с готиката.
35
2
 
6
 
! Отговори
ouch! преди 5 години
Защо Жана е облечена като гладиатор на репетицивта? И с тази бяла перука и кожени дрехи, точно прилича на мумифициран фараон. Това е прическата на Сиа. Нищо нормално ли не може да дойде от България, вижте Ал. Рибак, вижте англичанката SuRie, момчето от Исландия, от Чехия...-стил, естетика и талант. Кой облича българите?? Тотално ще станем за смях.Ох и с тези кости.... ужасТ!
34
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха ха ха... български букмейкъри ли .. на женския пазар :)...Не ти е вярна информацията. Букмейкърските прогнози излизат като напишеш в Гугъл "Eurovision 2018 betting odds". Там са сайтовете за залагания, където от един месец България е на второ място в залаганията за победа. След представянията на сценичните шоута в Лисабон от тази вечер нататък класацията ще се променя.
33
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До КИЧНе става с национална прозрачна селекция. Проблемът ни е в националния манталитет и мислене. Нали изпращахме години наред недомислия от рода на Софка Маринова и Дийп Зоун. Откакто се хванаха тия сме се в топа (4-то, 2-ро)
32
1
 
7
 
! Отговори
Bones преди 5 години
Текста не го разбирам, но има много добро звучение.
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иначе Евровизия е подигравана навсякъде от Америка до Азия!Само ние и такива като нас я мислят за престижна!Има защо по принцип, но вече конкурсът се излъчва в САЩ, Китай изяви желание да участва, а тъй като не стана, има идея да се организира Asiavision.
30
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мудна, нескопосна и пълна с плагиатство песен .Нескопосна? За мудна - пусни си победителя от миналата година. За пълна с плагиатство - ами редно е да напишеш ОТКЪДЕ. Само едно заглавие, от което била изплагиатствана.
29
5
 
8
 
! Отговори
Динко преди 5 години
Този конкурс е направен,за да може туземски общества като нашето,да се чувстват като част от Европа!Иначе Евровизия е подигравана навсякъде от Америка до Азия!Само ние и такива като нас я мислят за престижна!
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До шмайзера ...и с брада.
27
5
 
27
 
! Отговори
шмайзера преди 5 години
Победител ще е жена-гей-бежанец, пострадала от домашно насилие и рекламираща истанбулската конвенция и 36-те пола.
26
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МУСАКА!Мълчете, жертви! Ще развалите заливката)))