Foreigner свирят тази вечер в София

Легендарната група ще зарадва феновете с вечните си хитове
9 май 2018 11:05,
8
Foreigner свирят тази вечер в София
Снимка: Архив

Foreigner ще зарадват българските фенове тази вечер в зала "Арена Армеец". В програмата са включени Juke Box Hero, Cold As Ice, Waiting For A Girl Like You, Feels Like The First Time, Urgent, Say You Will, както и хит номер едно I Want To Know What Love Is, съобщават организаторите от Moko Solution.

Непосредствено преди да влязат в залата, най-верните почитатели ще имат възможност да разгледат и да купят оригинални фен артикули на бандата в специално обособени зони.

Рокаджиите ще излязат на сцената в 20.30 ч., когато ще започне и концертът. Входовете на "Арена Армеец" ще бъдат отворени още в 18.30 ч. Всички, купили билети за секторите на терен, ще могат да влязат в залата през вход ВО, за купилите пропуски за трибуни ще бъде отворен вход В. Паркингът пред "Арена Армеец" ще бъде на разположение на присъстващите до изчерпване на местата.

Зрители до 18 години ще се допускат с придружител и декларация в два екземпляра. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет.

Всеки придружител на малолетни или непълнолетни под 18-годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана декларация в два екземпляра, която може да се изтегли от сайта на Eventim.

Забранено е влизането в залата с храни и напитки, видеокамери и фотоапарати, аудиозаписващи устройства, оръжие, остри и опасни предмети, като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, както и пиротехнически средства.

Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества е забранено. Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде върната стойността на билета, посочват организаторите, цитирани от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Форинър в този състав след 5 дни ще свирят в Royal Albert Hall и събитието е soldout, не могли да пълнят зали и стадиони...
6
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От петимата имат един човек от оригиналния състав, какви Форинър са тия бе?! Форинър ги няма от поне 2 десетилетия. Интересно как подобни "състави" на командно дишане се сещат за България с половин век закъснение, когато никъде другаде вече не могат да пълнят стадионите.
5
1
 
14
 
! Отговори
Lina преди 5 години
За такова събитие говорим. Не за цеца,меца,лепа,пепа, за славитУ мисля да не пиша.Време е за Foreigner!!!!!!!
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Името ще се използва до последно за правене на пари. Иначе, една от най-великите рок банди на всички времена.
3
3
 
8
 
! Отговори
Стар преди 5 години
Бяха велика група ,но вече само Мик Джонс е от старите.Лу Грам напусна още 90та.Сега са като ЦСКА- същото име но други хора ,неучаствали в създаването на най великите им песни. А ти Турчин що се интересуваш ,нали си падаш по твоите Азис и Стораро.
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Това не е Форинър! Даже солистът е друг!"Че те Форинър отдавна измряха. Тези са младото поколение :)
1
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не е Форинър! Даже солистът е друг! Все едно ФСБ да изсвирят песните на стария Форинър. Може би ще се справят и по-добре