Equinox: България с един от най-стойностните музикални проекти тази година!

На финала пяхме с цялото си сърце и душа, заявиха членовете на групата
13 май 2018 14:32, Елка Василева
102
Equinox: България с един от най-стойностните музикални проекти тази година!
Снимка: Reuters

На финала пяхме с цялото си сърце и душа, оставихме част от себе си на тази сцена. Това заявиха изпълнителите от група Equinox в Лисабон след края на конкурса Евровизия.

Довечера група Equinox се завръща в България, часове след големия финал на конкурса. Неговото 63-ото издание тази нощ бе спечелено от израелската песен "Toy” в изпълнение на Нета Барзилай, която ще заведе Евровизия в Израел следващата година.  България се класира на 14-о място, спечелвайки любовта на публиката, както и две специални отличия - композиторската награда "Марсел Безансон" за най-добра песен и награда за най-добро заснемане на сценичната изява на Equinox. 

"Поздравяваме Нета и Израел за победата. На финала пяхме с цялото си сърце и душа, оставихме част от себе си на тази сцена. Българската следа в конкурса продължава да е ярка. Горди сме, че България имаше един от най-стойностните музикални проекти на Евровизия тази година. Благодарим  на всички българи за подкрепата, на "Symphonix International” за впечатляващата песен, на БНТ за шанса и реализацията на българското участие. Най-важното е, че оставаме заедно и скоро ще можем да споделим повече подробности” – заявиха изпълнителите от Equinox, преди да отлетят от Лисабон.

Още по темата

"Благодарим на Жана, Владо, Георги, Трей и Джони, че защитиха достойно българската песен. При много силна конкуренция те доказаха колко е важно да вярваш в музиката си и да не правиш компромиси. В екипа на БНТ сме щастливи, че те продължават заедно своето професионално развитие и сме сигурни, че  публиката ще продължи да ги подкрепя”, каза продуцентът на българското участие в "Евровизия“ Йоана Левиева - Сойър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: евровизияEquinox
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
какви българи са тия, проект некадърници
61
3
 
4
 
! Отговори
хахаха преди 5 години
шегуВкате се,нали
60
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще вземат купата на балканвизия-2018.
59
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Equinox, ако бяха българска група, щяха да се казват равноденствие.
58
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че какво и е българското на тази група
57
6
 
28
 
! Отговори
Бг.трагедия преди 5 години
На АФРОВИЗИЯ имаха шанс да влязат в 10ката.Пореден срам за България.0
56
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гласуването с SMS лесно се манипулира, както при нас имаше такъв случай, наемат платени агитки във всяка държава да гласуват за тях.
55
3
 
19
 
! Отговори
опс преди 5 години
Да бяха изпратили за участие песента ВЕЧЕРАЙ РАДО
54
2
 
19
 
! Отговори
кукла преди 5 години
Иначе на мене ми иде малко в повече или ми става лошо като гледам сегашните Екинокс и си спомням за един хит със същото име на Жан Мишел Жар от преди 35 години със същото заглавие. Ама нищо не може да направим, живота си тече.
53
1
 
29
 
! Отговори
kukla преди 5 години
Предполагам че нашите организатори са се помъчлии да бъдат в крак с времето. Да покажат нещо ненормално. В момента не е важно да може да пееш или песента да има мелодия. Важното е да си по-откачен и да крещиш или лаеш на сцената. Тая израелка е продължението на Кончитата, на новото феминистко движение. Те налагат ненормални образи, иначе невзрачни, но много арогантни и налагащи победата си.
52
0
 
27
 
! Отговори
Случаен преди 5 години
Аз ги виждам нещата така! Не печели песента, а държавата! Я си спомнете последните години , кои държави печелят! Всичко е политика и въпрос на пари! Така, че не се хабете да плюете изпълнителите и песните. Предварително бяха писали за Израел, че ще победи. Да тези от проучванията, знаят как стават нещата! Всичко е лъжа и измама, а народа е заблуден и пуска ли пуска SMS. Ноооо, блажени са вярващите!
51
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Стойностни"?хаахаахааахааааахааХААААА..
50
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проектът, успял да вкара най-много негъри на глава от населението в клипа на държава, в които негъри поначало няма.
49
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
заслужаваха поне в шестицата да са, но вкусовете понастоящем са доста странни и извратени
48
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредният неолиберален (разбирай НЕОКОМУНИСТИЧЕСКИ) фарс, целящ разрушаване на традиционните европейски ценности. Ценности, благодарение на които Европа е била културен лидер в света от Ренесанса насам, вече близо 500 години.
47
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Песента получи професионалната отличителна награда за композиция. Тук май всички са си стъпили на ушите, и освен това са от най-крайната порода българофоби или национални мазохисти. Класациата е друго нещо, но дори и там 14-то място от повече от 40 не е лошо. Де да можеше и в другите области да сме 14-ти.
46
2
 
32
 
! Отговори
аз преди 5 години
Евровизията няма никва тежест на реалния пазар - само едни АБбА за 50 г.! друфгото е аматьорлък.
45
4
 
21
 
! Отговори
метълист преди 5 години
тоя цирк не мога да го понасям, но иначе тая Жана си е посредствена и си го знаем. С некви връзки и тя се докопа да него, и това си го знаем - така е в Бг. И От посредственост няма как да очакваш шампиони. А това важи за всички сфери - некадърницитед ни представят на всички нива навън, после се чудим защо е такова негативно отношението на чужденците към нас.
44
5
 
35
 
! Отговори
точка преди 5 години
Изпълнителите и изпратилата ги там телевизия може да си говорят каквото искат.Факт е, че българите нито в България,нито по света припознаха България в песента, нито в изпълнителите.Афроамериканци,третополови и наркоманка-това не е България.
43
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли още такива демодета да гледат тая отживелица?