Equinox: България с един от най-стойностните музикални проекти тази година!

На финала пяхме с цялото си сърце и душа, заявиха членовете на групата
13 май 2018 14:32, Елка Василева
102
Equinox: България с един от най-стойностните музикални проекти тази година!
Снимка: Reuters

На финала пяхме с цялото си сърце и душа, оставихме част от себе си на тази сцена. Това заявиха изпълнителите от група Equinox в Лисабон след края на конкурса Евровизия.

Довечера група Equinox се завръща в България, часове след големия финал на конкурса. Неговото 63-ото издание тази нощ бе спечелено от израелската песен "Toy” в изпълнение на Нета Барзилай, която ще заведе Евровизия в Израел следващата година.  България се класира на 14-о място, спечелвайки любовта на публиката, както и две специални отличия - композиторската награда "Марсел Безансон" за най-добра песен и награда за най-добро заснемане на сценичната изява на Equinox. 

"Поздравяваме Нета и Израел за победата. На финала пяхме с цялото си сърце и душа, оставихме част от себе си на тази сцена. Българската следа в конкурса продължава да е ярка. Горди сме, че България имаше един от най-стойностните музикални проекти на Евровизия тази година. Благодарим  на всички българи за подкрепата, на "Symphonix International” за впечатляващата песен, на БНТ за шанса и реализацията на българското участие. Най-важното е, че оставаме заедно и скоро ще можем да споделим повече подробности” – заявиха изпълнителите от Equinox, преди да отлетят от Лисабон.

Още по темата

"Благодарим на Жана, Владо, Георги, Трей и Джони, че защитиха достойно българската песен. При много силна конкуренция те доказаха колко е важно да вярваш в музиката си и да не правиш компромиси. В екипа на БНТ сме щастливи, че те продължават заедно своето професионално развитие и сме сигурни, че  публиката ще продължи да ги подкрепя”, каза продуцентът на българското участие в "Евровизия“ Йоана Левиева - Сойър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: ЕвровизияEquinox
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
25
 
! Отговори
Върл Левскар преди 5 години
Нашата песен, тези на Кипър , Холандия , Унгария могат да се запомнят и тананикат . Тази на Израел е абсолютен кич , безмислица . Джаба куткудяка . На Молдова беше къде по смислена и има мелодия , театър с финал . Явно този конкурс е за циркови изпълнения , а не за песен . България повече не трябва да се принизява с тази халтура ! Евровизия да ВНМУП !
41
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Икебаната или Азис ще се впишат по-добре във визията и политическата коректност на конкурса.
40
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те им казват: "Песента не става, некадърни сте, изглеждате нелепо, ставате евентуално за хигиенисти само"... КОЙ им го е казал? Такива като тебе тук, които не разбират нищо от музика, не знаят нищо за конкурса, плямпят едно и също всяка година, независимо кой е представителят, и си изливат помията, защото на тях самите цял живот са им втълпявали, че са некадърни, не стават за нищо и са се научили да репродуцират чути обиди. Това е тъжно. А истинските коментари за песента са под видеата в Ютюб
39
3
 
23
 
! Отговори
Тони Стораро преди 5 години
Догодина Фики Стораро да представя Абсурдистан с - "ИЗДИСЛАВ" ! Гарантирам ПЪРВО МЯСТО .............. ОТЗАД НАПРЕД ОБАЧЕ !!! :) :) :) :) :)
38
5
 
33
 
! Отговори
Габи преди 5 години
Песента беше ужасна. Изпълнителите ако са българи ще се прекръстя на Фатмагюл. 14-то място е дъното а онази дебелата плашеща от Израел можеше да вземе награда само за таласъм....
37
5
 
11
 
! Отговори
Реалистът 2 преди 5 години
... Победителите винаги са на ПОЛИТИЧЕСКА и ИКОНОМИЧЕСКА ОСНОВА в последните години ! ... През 70-те и 80-те романтични години може наистина да е печелила най - яката песен , но отдавна вече НЕ Е така ! ... Парчето от ИЗРАЕЛ наистина беше различно и поне за мен ... ГОТИНО ! ... Мисля , че спечели ЗАСЛУЖЕНО ! ... Но пак питам - КАКВО ОБЩО ИМАТ ИЗРАЕЛ И АВСТРАЛИЯ с "ЕВРОВИЗИЯ" ?!?! ... Догодина да вкарат и "Световните господари" от ХАмерика плюс още няколко Африкански и Азиатски Държави... !!!
36
4
 
28
 
! Отговори
Реалистът преди 5 години
Честно казано , Българското парче в тазгодишното издание на "Евровизия" на мен лично НИКАК НЕ МИ ДОПАДНА ! ... Дори се учудих , че стигнахме финала. А това 14-то място е просто "СТРАХОТНО" с оглед на песента ! ... Какво общо имат ИЗРАЕЛ И АВСТРАЛИЯ с "ЕВРОВИЗИЯ" , искам да знам ?!?! По същата логика следващата година можем да вкараме Нигерия , Сирия , САЩ и Бразилия !!! И направо от "ЕВРОВИЗИЯ" , да става - "СВЕТОВНА ВИЗИЯ" ... ! Отделно от това ПОБЕДИТЕЛИТЕ ВИНАГИ СА НА ПОЛИТИЧЕСКА ОСНОВА ! ...
35
2
 
17
 
! Отговори
Корнелия преди 5 години
От тези Андроиди се отказвам чрез Държавен вестник...
34
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Време е да се преразгледа бюджетът на БНТ....БНТ не е платила и един лев за песента, тя е предоставена. Правата са на Симфоникс. БНТ плаща таксата за конкурса, която няма нищо общо с избраната песен в конкретната година и са пари, които не отиват в България.
33
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви са тез Черни бе , това ли са българите..
32
4
 
34
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 5 години
Колко ми струва тази колосална простотия? Наистина ме интересува!
31
5
 
33
 
! Отговори
Втрещен преди 5 години
Те им казват: "Песента не става, некадърни сте, изглеждате нелепо, ставате евентуално за хигиенисти само", те обаче се изживяват като звезди. От къде ги събрахте бре ?!
30
7
 
4
 
! Отговори
JJivanov Слава преди 5 години
Влиза забрана за ползване на гръцки език заради нагли престъпници на власт в Константинопол ограбващи безмилостно всички бедни в империята Византия.Дава с е доверие на ХАН Симеон Велики /цар Български и Византииски/ с божията помощ се въвежда кирилицата прогонват се византииските свещенници и се въвежда църковно славянски за слава и просперитет на божията земя чудотворна..
29
5
 
32
 
! Отговори
ОХЛЮВ преди 5 години
Лицето на нашата Жана беше толкова напудрено че изглеждаше като маска.Абе не излезе някой и да изпълни едно хубаво парче та да ми се изпълни душата.Нито храната ни храна вече,нито музиката и изпълнителите струват.
28
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И както на някои им харесва либералната идея и хомосексуалността, така на мен не ми допада изобщо това, че ме представят хомосексуални черни американци на международен конкурс. Време е да се преразгледа бюджетът на БНТ.
27
10
 
1
 
! Отговори
Слава преди 5 години
След жестока black dead invasion проведена от нагли престъпници след въвеждането на черно чумни тежко терористични скенери маскирани като икони с радиоактивни съединения нанесени чрез внушение и канон се нарежда Славяните да заемат огромни региони от обезлюдена Европа /след тнЮстинианова black dead pandemic/За охрана на славяните се нарежда на прабългарските войни да заемат важни охранителни територии от Урал ,Мурманск до Италия ..?Вижте хан Кубрат и НАследници вкл БАТ БАЯН,АСпарух ...
26
5
 
35
 
! Отговори
Алов преди 5 години
Какво му е страхотното бре, хора !!!!Събрали 2-*** афроамериканци_ и една _наркоманка и сложили народен припев и вече сме велики. Песента НЕ СТАВА !!!!!!!
25
5
 
23
 
! Отговори
Циник преди 5 години
14 място си е направо постижение за пародията Еквинокс... Българи почти нямаше ... а и малкото се нуждаеха спешно от стоматологични услуги, и много часове във фитнеса.Миналата година - руснак незнаещ български....тази - потомци на работници в памуковите плантации на америкавнския юг..Догодина - бушмени, и людоеди от Папуа Нова Гвинея.Азис - щеше да е в челната тройка с малко пайети, и повече грим!Лесбийка от Финландия, ирландска история на мъжката любов - Содом и Гомора!
24
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе я се махайте. Ще се наложи да ме отучите да използвам "***" със задна дата, смешковци. Думата я има и в речника на БАН. Много ви здраве и успех в борбата с вятърните мелници. И също така, черните и арабеските - вън от страната ни.
23
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
н-е-г-ъ-р не е *** дума в БГ, че да я цензурирате...Цензурира се тук и в цивилизования свят, защото е дума, конкретно свързана с колонизацията и робството в САЩ. Това е все едно нас да ни наричат рая или *** като турците заради Турското робство. Не е много приятно, така че да покажем уважение и да не я използваме.