Equinox: България с един от най-стойностните музикални проекти тази година!

На финала пяхме с цялото си сърце и душа, заявиха членовете на групата
13 май 2018 14:32, Елка Василева
102
Equinox: България с един от най-стойностните музикални проекти тази година!
Снимка: Reuters

На финала пяхме с цялото си сърце и душа, оставихме част от себе си на тази сцена. Това заявиха изпълнителите от група Equinox в Лисабон след края на конкурса Евровизия.

Довечера група Equinox се завръща в България, часове след големия финал на конкурса. Неговото 63-ото издание тази нощ бе спечелено от израелската песен "Toy” в изпълнение на Нета Барзилай, която ще заведе Евровизия в Израел следващата година.  България се класира на 14-о място, спечелвайки любовта на публиката, както и две специални отличия - композиторската награда "Марсел Безансон" за най-добра песен и награда за най-добро заснемане на сценичната изява на Equinox. 

"Поздравяваме Нета и Израел за победата. На финала пяхме с цялото си сърце и душа, оставихме част от себе си на тази сцена. Българската следа в конкурса продължава да е ярка. Горди сме, че България имаше един от най-стойностните музикални проекти на Евровизия тази година. Благодарим  на всички българи за подкрепата, на "Symphonix International” за впечатляващата песен, на БНТ за шанса и реализацията на българското участие. Най-важното е, че оставаме заедно и скоро ще можем да споделим повече подробности” – заявиха изпълнителите от Equinox, преди да отлетят от Лисабон.

Още по темата

"Благодарим на Жана, Владо, Георги, Трей и Джони, че защитиха достойно българската песен. При много силна конкуренция те доказаха колко е важно да вярваш в музиката си и да не правиш компромиси. В екипа на БНТ сме щастливи, че те продължават заедно своето професионално развитие и сме сигурни, че  публиката ще продължи да ги подкрепя”, каза продуцентът на българското участие в "Евровизия“ Йоана Левиева - Сойър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: ЕвровизияEquinox
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
7
 
18
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Бля бляТе хората ви казаха колко струвате.Има някакъв гаден феномен в България.Хората не са научени да губят достойно.Ако нямаш силата да си признаеш грешките няма да можеш и да ги анализираш и съответно отстранишПродължаваме напред:)
1
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България класирала ли се е до сега на толкова ниско място?