"Bones" – добре конструирана и изпята на Евровизия... Но защо сме 14-и?

Важно е как ще се развият тези певци след конкурса
14 май 2018 11:30,
147

България се класира на 14-о място на конкурса "Евровизия" тази година. Според музикалния педагог Етиен Леви най-важното е достойното представяне на българския екип, който тази година е бил изключителен.

"Песента "Bones" е изключително добре конструирана в синхрон с изискванията на "Евровизия", прекрасно пеене, невероятна визия, изключително присъствие - за мен това е важното", каза музикалният педагог пред Bulgaria ON AIR.

Според Леви крайното класиране и на кое точно място се е класирала група Equinox не е толкова важно. Той допълни, че екипът е прекрасен и не трябва да спира до тук.

Още по темата

Ива Екимова пък каза, че сега важното е как ще се развият тези изпълнители и какво ще се случи с тях в бъдеще, защото по думите й не може да става въпрос дали нещо не им е достигнало за класиране по-напред сред изпълнителите.

"Въпросът е да интегрираме етно мотивите, защото те са модерни, да има модерна визия и да е направен качествен продукт, както Equinox. Това е всичко", сподели Екимова пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С второто място на Кипър, еуропата доказа, че не я е еня за правилата. Кражба на интелектуална собственост с "престижното" второ място. При това след първенеца - оная дето я снимаха от балон, за да я поберът в мониторите ви
58
3
 
21
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Етиен изобщо не е прав. Причината да сме на 14 място е че в Европа никой не ни уважава. За това си има причина. Който може да мисли , знае за какво говоря. И не само не трябва да продължаваме , а трябва да спрем да участваме в този *** конкурс.Нямаме шанс.
57
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Догодина да пратят *** и Волен да изпеят "Вставай страна агромная" :)
56
2
 
14
 
! Отговори
месара преди 5 години
надарени били, сигурни в победата, голям интерес към тях, и още какво ли не, и след цялата истерия за наще представители на тоя конкурс, най на края се събудихте, и се разбра че са посредствени, не се разбра как са стигнали до конкурса обаче. то верно че нащо е най хубаво,...... ама за тук! иначе тоя конкурс си е пълна порнография! не знам хората защо се прехласват по такива конкурси и предавания - пей, танцувай, капки, размени, готвачи, миски, плейки, ферми, брадъри,...... и т. н.!
55
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като гледам каква песен са избрали за победител и като си спомня миналогодишният победител съм твърдо убеден, че европейците тотално са изпушили. Не знам дали са музикални инвалиди или топ олигoфpeни, ама ситуацията е потресаваща.
54
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Визията им куцаше на наште. Трябваше черния, китаеца и китката да направят една груповуха на наркоманката и щяха да спечелят.Песента няма значение, тя и без това е достатъчно тъпa.
53
8
 
5
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До ВСИЧКО Е ПОЛИТИКАс оглед на местните медии и коментарите, следващия път ако требва ще спечелят кот д ивоар, но нема да сме ние. щото хората трева не пасат, и много добре са наясно откъде идват ксенофобските, антисемитските и проруските коментари.
52
6
 
5
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
само ние и руснаците се присмивахме на "оня инвалида" и отидохме с кошницата за златни медали. ами, гроздето сега ще е кисело, щото много ни пее балалайката.
51
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само като видях кой е победителят и реших завинаги да се откажа да гледам тази политическа евро пoмия. Израел печели конкурс на Европа... дори не смятам да коментирам музикалния вкус на европенделите.
50
2
 
13
 
! Отговори
ВСИЧКО Е ПОЛИТИКА преди 5 години
Евреите днес празнуват заграбването на цяла държава, в която бяха приютени, че да 1948 нямаха.... ,та Евровизия няма да им ПОДАРЯТ - ВСИЧКО Е *** ПОЛИТИКА ВЕЧЕ!
49
6
 
6
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
що само по наще медии тая попара с косми я наричат песен, зер държавни парици требва да се оправдават. а явно са отишли за бело и дами със съмнителна ценностна система. да остаиме настрани финта "Да пробутаме русначето докато върже".
48
7
 
13
 
! Отговори
Хии преди 5 години
Щото евреите купиха конкурса ,Хитлер беше прав ,ако беше спечелил Всв Сега щяхме да сме първи !
47
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом Кипърското копи-пейст от П.Генова е на второ място ... баси и състезанието, баси и разбирачете, баси и...Гнусно лицемерие
46
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще спечелим ако Волен и Симеонов изпеят химна на Атака и докато пеят да размахват руското знаме.
45
11
 
23
 
! Отговори
Я не се правете! преди 5 години
Псевдо патриотизма тук не му е мястото. Трябва трезва оценка на ,,нашите"! Честно казано песента е пълен ***,не че еврейката бе;е на ниво.Да попитам тази наша група от наркозависима,нег ро,китаец и дженд, кога беше сформирана и кой *** от я удобри за евровизийката!Според мен това наше участие трябва да бъде последно в този формат,който е политически обременен!
44
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Догодина Фики ще пее Издислав а от Евровизията ще сложат субтитри за да могат зрителите да разберат текста
43
8
 
12
 
! Отговори
Господ преди 5 години
Честно казано на дявола не му хареса нашата песен и ни остави на 14 място и любимата му страна , държава Израел с пентаграмата на дявола на знамето на Израел спечели. Този път дявола си намаза победата каквото реши той това ще е защото той е господар на този свят а не човечеството или политиците или кралските семейства. Той решава кой да е на 1
42
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спечелихме Афровизия!
41
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
защото снощи правих Кекс...ей това е песента за евровизия :)
40
5
 
5
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
То па сека година мрънкане защо не сме 1ви на Евровизия... защо не сме първи на тенис, на волейбол на футбол все едни и същи мрънкания и защо нашата армия е по-малка от тая на Русия и Китай взети заедно??? Срамота и безобразия не великия БГ народ дет сме такива покъртителни резултати... Ужас и позор безобразия и нз какво още...