Стилистът на Equinox: Класирането ни не беше обективно!

Трябваше да сме в топ 4 на "Евровизия", категорична е Мина Кайе
14 май 2018 15:45,
79

Мина Кайе е стилистът, който облече представителите на България на "Евровизия", които се появиха като група Equinox. Дизайнерката е и един от главните "виновници" за визията в български продукции – филмите "Бензин", "Възвишение", "Мисия Лондон".

Българската Вивиан Уистууд застана пред камерата на "Околосветско" по Bulgaria On Air, за да разкрие подробности около създаването на визията на Жана Бергендорф, Владо Михайлов от група "Сленг", Георги Симеонов – Джей Джей, един от финалистите на "Америка търси талант" - Джони Мануел и Трей Кембъл.

"Не мисля, че позицията, която зае България е обективна - заяви Мина Кайе. - Заслужавахме да влезем в топ 4".

Още по темата
По думите й нашето визуално представяне и сценография са били на изключително високо ниво. А стайлингът е важен за една продукция...

"Визията подпомага идеята на един режисьор да разкаже историята на своя герой в киното, рекламата и изобщо всички тези визуални продукти", категорична бе дизайнерката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: дизайнерEquinoxМина Кайе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Песента ни беше супер! Но тази година имаше голяма конкуренция и много добри песни. Всеки си има свой усет за хубава песен, мнозинството решава. Почти всички песни бяха добри. 14-място е добро. Догодина по-напред.
23
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Песента беше хубава, представянето ни достойно, в никакъв случай не сме се изложили. НО! Истината е, че просто не бе харесана достатъчно. Журито ни е дало 100 бала, а зрителите 66 !!! На кокошката зрителите са дали 317, журито - 212. Сега, ако приемем, че журито ни цака, пък песента е свръх готина, то зрителите била ни дали много, много повече от тези 66 и щяха да ни изстрелят в челото на класацията. Да, ама не! Песента просто не беше кой знае каква.
22
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно заради тази беге Вивиан Уестууд в туитър скъсаха от бъзици нашите и по-специално Жана. Тази коства много гласове на нашите.
21
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 19Кой си ти, че да кажеш, че песента ни не струвала? Някакъв експерт ли си? Въпрос на вкус. На мен пък ми хареса много, повече от всички наши до сега.
20
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Песента ни беше много яка и модерна - Фенъзи сага! Но не е за всеки вкус. Аз лично много я харесвам. Мисля, че се представихме добре.
19
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе... песента си беше ок, но изпълнението не струваше.
18
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 16То пък оная корполентната дето кудкудякаше много хубава и смислена сякаш й беше песента, ама й дадоха 1-во място. Хайде де.
17
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека не се лъжем, песента ни не струваше.
16
3
 
15
 
! Отговори
шматка преди 5 години
За тая народа е казалУмря чиганката и почна сама да се фалиВсички казват че всичко е супер неземно професионално а резултата....Типично по български.Пак другите виновни.
15
4
 
13
 
! Отговори
GD преди 5 години
То за този вой с малко ритми от народна музика в началото и края и 14-име много.Превод на "текста":Любовта е като черна дупкаВсичко е тъмноТрябва само да се отпуснеши да я почувстваш Изгубихме самообладаниеСамо за да се опиянимЗнаеш, че е правилно, когатоя почувствашКакво е животът,ако е само на земята,само от плътта и коститеИскам да процъфтявам в праха на вселената и далеч в неизвестнотоТака че аз обичам отвъд коститеНавлиза дълбоко в душата тиОбичам отвъд костите...
14
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво общо имат тези с България,че я представляват?! Двама черни, един катър и един ***! Да ви пиkam и на евровизията
13
4
 
24
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Много ме трогна ирландската песен - за мъжката любов .... хареса ми и изпълнителката от Финландия - оставила *** и да я чака в Лондон!И така както си хортуваме - ако ни беше представил Азис - с малко по-тежък грим, и повечко пайети и Сваровски...щяхме да сме в челната тройка!Ем политкоректно .... ем човека може да пее!Па и друго си е ритъма на кючека - я Кипърката къде се класира
12
5
 
13
 
! Отговори
Корнелия преди 5 години
Наистина не е обиктивно... кои луди гласуваха за вас?Джорджано ще е по-свеж и забавен... ще се смея от сърце с него и ще му пусна sms за играта :)За тези Андроиди само тишина...
11
3
 
19
 
! Отговори
Клара преди 5 години
Как пък веднага я оприличихте на Вивиън Уестууд? Костюмите на българите не се отличаваха с нищо интересно. Черни костюми на черен фон. Светеше само бялата коса на Жана. Само мрак и тегава атмосфера. Ако видите ревю на британката ще видите разликата и класата.
10
3
 
27
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Догодина ще изпратим Джорджано ,няма начин да не грабне първото място !
9
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
нищо не разбирам от стилистване! но жана изглеждаше толкова зле , 4е камерата избягваше да я показва!! разбира се нашите ако знаеха да цвилят както в "изтървахме коня "пар4ето - не се знаеше на кое място щяхме да сме!!
8
3
 
22
 
! Отговори
Спиро Киров преди 5 години
Мина Кайе, Equinox, Джони Мануел,Трей Кембъл, Жана Бергендорфкакво е българското тук? Никой не разбра.Някой пак някъде даде едни пари и други ги прибраха.Болшой театър отдавна е в България за постоянно.
7
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А че не можете да пеете и реално няма песен достатъчно обективно ли е?
6
13
 
27
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Двама берачи на памук от САЩ... един български китаец , една наркоманка с абстиненция ... с нищо незапомняща се песен ...и май имаше там един дето приличаше на българин - облечени от верига магазини Ла Фиеста....изненадващо 14 място!Реално - 24 !
5
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не разбирам защо всеки се опитва да оправдава поредното музикални фиаско!