Когато гръм удари и плеймейтките зафлиртуват с... микрофона!

Кои се пробваха на музикалната сцена?
15 май 2018 16:30, Александър Попов
14
Когато гръм удари и плеймейтките зафлиртуват с... микрофона!
Всичко започна от николета и Ванко 1. Снимка: архив

Все по-упорити стават слуховете, че Златка Райкова ще се опита да покори чалга сцената след края на участието й в "Като две капки вода". Тя на няколко пъти загатна за подобен вариант, а миналата седмица и нейното гадже - ММА боецът Георги Валентинов, изрази увереност, че тя има необходимите качества. Валентинов е прав в едно - много певици градят кариера при положение, че са скарани с всеки верен тон, но пък трябва ли да се примиряваме?

Всъщност това ще е завръщане за Русата Златка на сцената. Тя бе част от трито "Фатално 3", продуцирано от Жени Калканджиева.

Историята обаче е категорична - плеймейтките копаят дъното на музикалната сцена и нито една не е постигнала нещо повече от няколкодневен медиен фойерверк.

Катрин Вачева стана известна покраи побоите с бившия футболист Орлин Орлинов. Определящата се като модел Катрин заливаше медиите с последиците от домашните битки, след което стана част от армията "известни с известността си". Незнайно как попадна и в селекцията на VIP Brother, при положение, че ВИП и Вачева са несъвместими неща.

Участието й в риалити шоуто обаче подтикна Катрин към музиката. За ужас на меломаните тя записа дует с Кристина Димитрова. Песента им "Изолатор" излезе през 2016-та и там си остана.

Неуспехът обаче не спря музикалните напъни на Катрин Вачева и тя записа ново парче - "12/11-Тази". В нея се включва и Благовест Ханджиев, пробващ се на сцената с псевдинима BiX. Двамата се запознават на конкурса "Мистър София 2017", където моделката е жури, а той в кръга за таланти си я харесва, застава точно пред нея и я загражда с free style. Записват песента, а нейният път е също толкова кратък, колкото и първия дует на Вачева.

Зарязаната годежарка Моника Валериева и тя се пробва като певица. През ноември 2015-та записа дует с Джордан - "Всичко с теб", а песента се завъртя в Меката на чалгата - телевизия "Планета". Даже се заговори, че едва ли не ще подпише договор с "Пайнер".

Двамата направиха дори няколко съвместни участия, но на всички стана ясно, че Моника трябва да си гледа Дубай.

През 2016 година Валериева се пробва и като самостоятелен изпълнител с песента "Грация", като любопитното е, че зад нея стоят популярни автори в попфолка като Йорданчо Василковски-Оцко и текстописката Мариета Ангелова.

За радост и при Моника стана ясно, че няма шанс за пробив на музикалната сцена и тя се ориентира към това, което умее - лов на богати мъже.

"За хейтърите, аз съм положителна личност и нямам очаквания, това не е песен, за да се доказвам като певица, а да се кефят хората лятото!", написа тогава Моника. И хората толкова се кефихме, че тя бе достатъчно умна да сложи край на музикалните си начинания. Засега.

Все пак началото на плеймейтките-певици бе поставено от кака им Николета още през 2011 г. Тя записа дует с Ванко 1, озаглавен "Истински обичана". Всъщност песента, а и текстът се припокриват с дуета на Ванко с Ирина Флорин "Запази вечерта".

И пак да се върнем на историята с мисъл за бъдещето. Плеймейтките са част от шоубизнеса, по всяка вероятност ще ни занимават и в бъдеще с желанието да бъдат певици. Остава да разчитаме, че ушната ни кал няма да образува стена на слуха ни и според всички природни закони силиконовите ни моми ще захвърлят всеки опит за флирт с микрофона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
123 преди 5 години
Добре някой верно ли плаща да ги такова тези. Някои са направо плашещи. А са с грим и всичко. Как ли биха излеждали без... Че и пари им дава да с еправят на певачки. За николетка е ясно, че я промотира ванко 1, за да изкарва пари от нея, ама другите са продукт на чичко паричко. Тия слепи ли са, абе мани....
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както няма друго какво сложи малко клипчета от ютуб и няколко реда отдолу ................хаха............колко сте смешни тоа сайт
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сте ги пробутвали тези недоразумения.Плеймейтка това е ДИАГНОЗА за безмозъчни твари.
3
0
 
13
 
! Отговори
вижда се преди 5 години
Няма такова падение в световната история !!
2
0
 
19
 
! Отговори
ТУРЧИНЬ преди 5 години
Като я видя Катрин и ми *** да си направя харакири на малкото турче. Хахаха
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ката я виждах на живо,личи си,че има пари,яко бачка а