"Още малко" от Орлин Павлов в НДК

Концертът му на 1 октомври, Ден на музиката
15 май 2018 14:23, Петя Славова
1
"Още малко" от Орлин Павлов в НДК
Снимка: Красена Ангелова

Орлин Павлов ще се качи на сцената в Зала 1 на НДК за първия си голям самостоятелен концерт “Още малко...”. Това ще се случи на 1 октомври 2018г. - Световен ден на музиката, а началото е планувано за 20.00часа.

Певецът ще представи за първи път на живо новия си албум, по който работи в момента и също ще носи името  “Още малко...”.

Орлин обяви събитието на връх рождения си ден /23 април/ с видео в социалните мрежи, на което благодари за отправените му пожеланията за празника  и сподели, че иска да отговори на цялата тази любов с този важен за него концерт в Зала 1 на НДК. 

Коментира още, че избраната дата не е случайна – Световен ден на музиката, първи самостоятелен голям концерт на тази сцена и първи самостоятелен албум.

А относно името на новия албум, казва, че с него си пожелава: “Още малко... приятели, любов, късмет, изкуство!” Във видеото се вижда и огромна торта във формата на билет, подарък от негови близки приятели.

Концертът и албумът носят името на едноименното парче, изпълнявано от Орлин “Още малко”. 

Компания на сцената в зала 1 ще му правят Мартин Ташев (тромпет и вокали), Милен Кукошаров (пиано), Васил Вутев (барабани), Борислав Бояджиев (перкусии), Владислав Мичев (тромбон), Димитър Льолев (саксофон), Георги Стойков (тромпет), Евден Димитров (бас), Волен Милчев (вокали), Ангел Дюлгеров (китара), DJ Stephan Love.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Руцифер преди 5 години
Успех.