Дейвид Гарет отлага концерта си у нас за септември

Отлагането - заради здравословни проблеми
Обновена: 16 май 2018 13:00 | 16 май 2018 12:37, Петя Славова
2
Дейвид Гарет отлага концерта си у нас за септември
Снимка: PR

Концертът на Дейвид Гарет в Арена Армеец се отлага за 29 септември, съобщават организаторите.

Събитието бе предвидено да се случи на 6 юни в София, като част от турнето "Explosive-Live" , което след столицата ни продължава в Букурещ на 8 и 9 юни.

Причината за отлагането е, че Гарет  се възстановява от тежка дискова херния. Въпреки че лечението върви добре, докторите са наложили на артиста още няколко месеца пълен покой.

Дейвид изключително съжалява, че няма да може да зарадва с първи концерт на уречената първоначална дата, 6 юни, своите български фенове и е дълбоко благодарен за силната лоялност, подкрепа и разбиране, която среща у своите почитатели вече няколко месеца.

"Сега се чувствам по-добре, но за съжаление отнема повече от очакваното, докато се оправя напълно", споделя звездният цигулар. "Прогнозата на лекарите ми все още е много положителна и очакват пълно възстановяване, но за съжаление те все още не ми позволяват да изляза на сцена.

В момента най-важното е да се грижа за себе си и да дам на тялото си необходимото време за пълно излекуване. Въпреки че се подобрявам, за съжаление това означава също, че трябва да анулираме повече концерти. Оценявам високо многобройните ви послания и желания за моето възстановяване, както и вашето разбиране и може само още веднъж да ви благодаря за вашите окуражителни и добри думи. Те ми дадоха огромна сила и ми помогнаха в трудните мигове. Очаквам с нетърпение да ви видя скоро на някои от следващите ми концерти.“

Билетите за 6 юни важат без презаверка за новата дата, 29 септември (събота), зала Арена Армеец, София.

За всички, за които новата дата не е приемлива и желаят да върнат своите билети, могат да го направят до 16 юни (включително) от касите, където са ги закупили, или за билетите, закупени онлайн - в централния офис на Eventim.bg на ул. "6-ти септември" 58, ет. 1.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
4
 
! Отговори
Станчо Георгиев преди 5 години
Горкият Гарет! Заложник на алчното си американо-еврейско семейство, превърнат от дете в бизнес-машина, роб без почивен ден и без нормален живот... Хората от екипа му го съжаляват, а историята с порно-звездата е не белег на ексцентричност, а човешко нещастие.
1
1
 
8
 
! Отговори
Ценител преди 5 години
Уникален цигулар! Съвременният Паганини.