Как звучи тишината и кога изпадаме в "Безвремие"?

"Авеню" разказват за новата си песен и албум по Bulgaria ON AIR
23 май 2018 17:30, Анисия Иванова
5

2236 гледания   |  Още видео
Дует "Авеню" и обичаните Боби и Заки се вслушват в това какво има да каже тишината и отнасят меломаните в света на "Безвремието", за да ги спаси от шумното и забързано ежедневие.

За тишината като начин за "презареждане на батериите" и новия си албум - в предаването "ОколоСветско" по Bulgaria ON AIR гостуват музикантите Борислав Иванчев - Боби и Велизар Соколов - Заки.

Проблемите с българската музика също не останаха настрана. Популярният дует призова за повече родна продукция в медиите.

Само преди дни бе организиран поредният протест на наши изпълнители пред НДК - точно под носовете на европейските лидери, които пристигнаха в столицата за ключовата среща в рамките на българското европредседателство. Припомняме, че българските изпълнители внесоха и предложение в Народното събрание за квоти за българска музика.

"Квотите не са панацея. Трябва да се направи цял пакет от мерки, които много добре да поставят обществената функция на медиите", коментира Велизар Соколов - Заки.

Новото парче "Песента на тишината" е част от албума "Безвремие", който ще бъзе представен официално пред публика на 1 юни в София. Феновете на дует "Авеню" ще чуят и някои от най-емблематичните им парчета.


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.