Вяра Атова с ново парче и премиера в ефир

Следващата й песен ще е с Део и Играта
Обновена: 30 май 2018 15:32 | 30 май 2018 14:23,
1

Вяра Атова се представи в напълно различно амплоа с "Ела насам". Новата песен е в регетон ритъм, испански рап и завладява с впечатляваща хореография.

Певицата гостува в предаването "Околосветско" по Bulgaria On Air с първата телевизионна премиера на своята песен, за да разкаже защо е решила да се покаже в една по-дива и освободена светлина.

"Всеки артист има различни нюанси. Предишната ми песен беше балада, "Ела насам" е клубно парче. Но и двете са с речитативен подход, и двете носят една част от моята емоционалност" - сподели тя.

Във видео клипът към песента има много хореография, над която изпълнителката работи цял месец. За пръв път в ефир Вяра Атова обяви и съвместен проект с популярните изпълнители Део и Играта.

"Според мен това ще е абсолютен летен хит. Предстои скоро да излезе. Направо "пари". Песента носи много хубави и свежи емоции", загатна тя от малкия екран.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Месалина преди 5 години
Ама какви са тези неистови напъни да си на всяка цена под светлините на прожекторите? Пускаш една песен-само приятелите ти я слушат и то по веднъж, пускаш втора-вече и те нямат интерес. И ти въпреки всичко продължаваш да наливаш от пусто в празно?!