Славин Славчев пое по "Нов път"

Младият музикант извади нов сингъл
Обновена: 4 юни 2018 11:09 | 4 юни 2018 11:07, Петя Славова
3

Славин Славчев поема по "Нов път". Въпреки възможността да капитализира бързата слава, двукратният победител в риалити формати предпочита да твори правилните неща с правилните хора, в които той самият намира смисъл.

Младият талант е роден през 1991 г. в Провадия, предава Bulgaria ON AIR. От дете живее сред много музика, тъй като баща му, който се изявява като китарист и меломан, е човекът, който го запалва по легендарни рок групи като Deep Purple, AC/DC и Тoto.

Славин вече има няколко сингъла зад гърба си. Автор на видеото към новото му парче "Нов път" е Кирил Илиев. Музиката и аранжиментът са на Ясен Велчев.

"Проектът е едно завръщане към соловата ми кариера. Въпреки това обаче продължвам работата с групата "Julian's Laughter", в която съм водещ вокалист и бас китарист, предстоят ни участия на два фестивала. Единият ще се проведе на 8 и 9 юни в Сандански, а на "July morning" ще бъдем в Троян", посочи Славин Славчев в студиото на "България сутрин".

Той подчерта още, че музикалното му вдъхновение идва от различни посоки, изпълнители и стилове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С това заглавие помислих, че се е споминал
2
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименТова "гласче", ако е в чужбина ще е сред топ изпълнителите. Ама почитателите на Веско Маринов или Милко Калайджиев не биха го оценили.
1
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прехвален!Пискливо дразнещо ушите гласче!