Джей Зи и Бионсе показаха любовта си и близнаците на концерт

Двамата – откровено близки на турнето си
7 юни 2018 22:53, Петя Славова
0
Джей Зи и Бионсе показаха любовта си и близнаците на концерт
Снимка: Twitter

Бионсе и Джей Зи са едни от най-известните изпълнители в световния музикален шоубизнес. След многото слухове за неразбирателства в личния им живот, двамата все пак се отправиха на световно турне, което кръстиха On The Run II Tour.

Първото им шоу се състоя на стадиона Principality Stadium в Кардиф, Великобритания. По време на концерта на огромен екран бяха прожектирани не само кадри от шоуто в реално време, но и материали от личния архив на звездите, предава Daily Mail.

В частност Бионсе и Джей Зи споделиха фотоси на своите пораснали близнаци – Сър и Руми, които се родиха миналата година.

Интересното бе, че снимките са направени по време на обновената сватбена клетва на звездите. Действително по време на музикалния им спектакъл двамата се държали много близки един с друг, усмихвали се, прегръщали се и участвали в горещи танци. В шоуто им участват 26 музиканти и 17 танцьори.

Бионсе и Джей Зи ще имат още няколко участия във Великобритания – на 9 юни са в Глазгоу, Великобритания – Хапден Парк, на 13 юни Манчестър, Великобритания – стадион Етихад, на 15 юни Лондон, Великобритания – Лондонски стадион.

После заминават към Амстердам, където ще са на 19 юни, на 23 юни са в Копенхаген, на 25 юни в Стокхолм, а на 28 юни в Берлин.

Оттам звездите се отправят към Варшава, където ще е концертът им на 30 юни. Следва 30 юли – Кьолн. В Италия имат две обявени дати – 6 юли са в Милано, а два дни по-късно в Рим. Оттам се отправят към Франция, където на 14 юли ще са в Париж, а на 17 юли в Ница.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари