"Нова страница" – 18 песни в албума на Михаела Филева

Певицата ще се включи в Детска игриада и в "София прайд"
Обновена: 7 юни 2018 11:57 | 7 юни 2018 11:52,
5

Певицата Михаела Филева представи втория си албум. Той е със заглавие "Нова страница", съдържа 18 песни, а корицата му е снимана с телефон.

"Включихме всички идеи, които през годините са ни идвали и песните се оказаха 18. Има 7 неиздавани парчета плюс 5, които са в разлини версии. Има много нови неща и изненади в албума", каза певицата в "България сутрин".

"Заглавието на албума идва по съвсем тривиален път - има парче "Нова страница", което е заглавно. В "Монте" има музикална промяна, това е вид нова страница и за лейбъла. Много повече авторство имам в албума", обясни още Михалева Филева в студиото на Bulgaria ON AIR.

Тя ще се включи в организаираната от Investor Media Group Детска игриада, която започва в 9 часа тази неделя в столичния парк "Заимов".

"Много е важно да насочим вниманието на хората към правилните неща. Идеята на Игриадата е време, прекарано от децата с техните родители и да се забавляват", каза Михаела, която ще вземе участие и в "София прайд" в събота.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
2
 
! Отговори
vlady преди 5 години
18 песни са прекалено много за албум, нормално е 10-12, има много съвременни стойностни творци при които броят на песните в албум е 5-7.
3
4
 
6
 
! Отговори
Лош преди 5 години
Да не е лесбийка, та ще се включва в прайда.
2
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Симпатяга!
1
5
 
17
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Който се включва в парада на урунгелите нека бъде така добър да няма досег с деца!!!