След 7-годишна пауза: Шакира на турне

Първият концерт се състоя в Хамбург
11 юни 2018 14:07, Петя Славова
1
След 7-годишна пауза: Шакира на турне
Снимка: Facebook

Шакира започна турне след 7-годишна пауза с концерт в Хамбург, на който изпя хитове от 20-годишната си кариера, съобщи BBC.

Певицата беше много развълнувана и притискаше ръце към гърдите си, докато разказваше за дългото си боледуване. Тя отложи със седем месеца турнето си "Ел Дорадо" заради проблеми с гласните струни. На сцената Шакира беше във вихъра си и показа, че напълно се е възстановила от дългото боледуване.

"Миналата година бе една от най-трудните в живота ми - каза Шакира пред BBC. - Да се завърна на сцената за мен е толкова вълнуващо. Имам чувството, че излизам на сцена за пръв път."

Като по чудо и въпреки прогнозите на лекарите, Шакира се възстановила естествено. Всички специалисти предвиждали операция, но лезиите изчезнали напълно от гласните струни.

Звездата разказа, че по време на заболяването си, отново е започнала да се моли на Господ и му е обещала, че ако отново може да пее, ще празнува всяка нощ. Певицата е получила и подкрепа от феновете си в Колумбия, които също са се молили за нейното оздравяване, пише БТА.

За седемте години, през които Шакира се оттегли от сцената, тя създаде семейство с испанския футболист Жерар Пике и роди двете си деца.

Запитана дали ще гледа някой от мачовете на Световното първенство по футбол в Русия, в което ще участва и Жерар Пике, Шакира отговори: "Имам концерти до 13 юли, но ако Испания стигне до финала, ще отида да ги гледам. Така че трябва да успеят!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: турнехамбургШакира
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари