DJ Diass за акция "Шум": Бори се с неправдата, но без излишен PR!

България се установи като добра парти дестинация, посочи той
12 юни 2018 18:30, Анисия Иванова
13

Няма лошо, когато някой се бори с неправда. Този излишен шум, този пиар е ненужен. Бори се, но го прави с чисто сърце, без да занимаваш всички хора с това.

По този начин Пламен Василев, популярен повече като DJ Diass, коментира пред Bulgaria ON AIR акциите в нощните клубове по морето, които вицепремиерът Валери Симеонов провежда за втора година.

"Това са хиляди хора, които са на морето да посрещнат лятото с хубава музика и добро настроение", посочи DJ Diass и подчерта, че прекратяването на събития не е начинът за справяне с шума.

Самият DJ обяви, че подготвя магично събитие по морето, което ще извади на показ различното лице на електронната сцена.

В рамките на 10 дни ще има поредица от събития и чуждестранни диджеи, които ще гостуват у нас.

"България в последните години се установи като добра парти дестинация. Трябва да се вземе решение, което да удовлетворява всички, за да може музикалната култура и туризмът да вървят напред", каза още Пламен Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
8
 
0
 
! Отговори
До знаещия преди 5 години
Като искаш спокойствие си ходи на село! Това е курорт ако не си разбрал, недорасъл ***...
7
1
 
9
 
! Отговори
Знаещ преди 5 години
Това същество от къде се пръкна, че и акъл да дава. Значииии ние да си вдигаме шум и да си правим кефа, а когато някой се опитва да въведе ред и наложи законови правила - той да не вдига шум. Абе , недорасло момченце, защо не си правите партитата и шума извън население места? В цивилизованите държави НЯМА шум в близост до жилищни сгради .
6
0
 
10
 
! Отговори
Не трябва да се преди 5 години
забравя, има и доста семейства с малки деца И так далее се намират в тези курорти, а също и хора които постоянно живеят там и всеки ден ходят на работа и кажете ми как можеш да се възстановиш след 10 - 12 часов работен ден и цяла нощ непоносим дискотечен шум ? ? ?
5
0
 
0
 
! Отговори
Ofres преди 5 години
I tozi ima malko naliot, ama e oste jiv...
4
0
 
6
 
! Отговори
ined преди 5 години
И с какво е популярен тоя, аз не съм чувал на никакъв Пламен Василев, нито пък за такъв диджей
3
1
 
9
 
! Отговори
Петров преди 5 години
Самият DJ обяви, че подготвя магично събитие по морето, което ще извади на показ различното лице на електронната сцена.===========================Да не би да е свалил цената на ам фет ки те?
2
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
DJ Diass - поредният ***, ами другите хиляди хора който са отишли на почивка какво да правят, нестига че са си платили за това подобие на курорт веднъж ами и да слушат гюрултията на група пияни тиий, ми хайде стига вече, на-***-те всичко по-морето с тези барове и дискотеки, човек няма и една минута спокойствие, то едно местенце не остана на това море дето да му е кеф на човек да отиде. Много добре прави Валери Симеонов да продължава в същият дух.
1
1
 
15
 
! Отговори
дижее преди 5 години
Айди на хаусчитууу. Ръчичкити гориии. Новата чалгичка за простолюдиетооо. Туп-Тссс-Туп-Тссс