"Лудо младо" с Деси Добрева тръгва към Варна

Спектакълът имаше огромен успех в НДК
14 юни 2018 13:52,
6

Спектакълът "Лудо младо" на певицата Деси Добрева се пренася във Варна, след огромния му успех в зала 1 на НДК в столицата. На 22 юни в Двореца на културата и спорта в морската столица ще бъде следващото му издание.

Певицата каза в студиото на "България сутрин", че очаква емоцията да бъде много по-силна, защото това е нейният роден град.

"Концертът беше много хубав и съм страшно благодарна на публиката, защото един артист без своята публика е нищо. Аз вярвам, че тази емоция ще бъде още по-силна във Варна, защото аз съм от Варна и още повече се притеснявам", сподели певицата в ефира на Bulgaria ON AIR.

Деси Добрева допълни, че й предстои лято, пълно с ангажименти, които са свързани със спектакъла "Лудо младо", подготовката на едноименния албум и участията ѝ в други концерти.

"Подготвям един сингъл, който ще излезе през есента със сигурност. Той е почти готов, сега се каня да снимам клипа, след това ме чака турне в САЩ и един много голям проект", разказа Добрева.

Тя разказа също, че дъщеря ѝ е тази, която е искрена с нея и казва какво не е добре в музика, която прави, в тоалетите й и всички останали неща. Така че по нейна преценка Добрева прави необходимите промени.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
9
 
! Отговори
Не е интересна преди 5 години
Пеене по кръчми - турне в САЩ, нищонеправене - един много голям проект.
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Беше млада,талантлива и вечно усмихната,беше ми симпатична.Но се подхлъзна да става депутатка с партията на Бареков.То бива веднъж да сгреши но втори път,и то с новосъздадената партийка на бившия военен министър от кабинета на НДСВ+БСП+ДПС,Николай Цонев. Идва в повече и симпатийте ми се стопиха.
2
0
 
12
 
! Отговори
Б преди 5 години
То друга песен, не съм я чула да пее, чудя се кой ли я слуща въобще тази певица...
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
милата... жестоко се е объркала, че е "артист"... обикновена продавачка.