"Mamma Mia" и в Софийската опера

60 млн. зрители по света са се насладили на музикалния хит
Обновена: 29 юни 2018 12:18 | 29 юни 2018 11:23,
0

Софийската опера и балет включва доказан шедьовър в своя афиш. На 18 юли е премиерата в България на световноизвестния мюзикъл "Mamma Mia", който е под режисьорския поглед на директора на операта акад. Пламен Карталoв.

След безпрецедентния си успех на сцената на Болшой театър, Софийската опера отново се опитва да изненада своите почитатели. Мюзикълът "Mamma Mia" има десетки постановки по целия свят и е представян пред над 60 млн. зрители.

18, 19, 20, 21 и 22 юли са датите, на които столичани ще могат да се насладят на представлението. След това то ще се пренесе на третия летен фестивал в Белоградчик "Опера на върховете", който е на 26, 27, 28 и 29 юли. Предвиждат се и представления в цялата страна.

"Акад. Пламен Карталов има много дълбок прочит на тази т.нар. класическа история. Изключително нетрадиционен, тъй като той вади от нас неща, които самите ние не подозираме, че носим.

Интерпретацията е много емоционална, а когато влязат и песните на ABBA в тази драматургия, започват да звучат по коренно различен начин", сподели артистът Весела Делчева пред Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари