През кораби до "Предпочитам така": Новата песен на Ралица Грудева

Младата певица представи първото си авторско парче
6

1342 гледания   |  Още видео
Ралица минава през всички стъпала на "музикалната закалка" и има дългогодишна музикална връзка, от детските до студентските години.

Младата певица разказа в студиото на Bulgaria ON AIR, че е получавала предложения за кариера в попфолка, които е отказвала. Музикалният й път е динамичен - дълго време е пяла на круизни кораби.

"Предпочитам така" е първата песен, която сама е създала, като текстът и музиката са авторски.

"Ако имат възможност, младите ми колеги трябва да поработят навън, нека го направят. Всеки ден на круизния кораб правехме различни шоу програми, в зависимост от тематиката на вечерта. Имаше танцьори. Винаги си в различна дестинация и има много нови неща, които могат да се видят - хора и идеи", каза Ралица Грудева в студиото на "България сутрин".


6
Още от Музика
Царицата на чардаша – красавицата Мими Балканска
Напиши коментар Коментари
4
5
 
1
 
! Отговори
Павел Трендафилов преди 2 седмици
Браво на Ралица! Уникална песен
3
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Камерата във видеото набляга на природата и на лицето й, не и на тялото и задните й части. Това момиче няма много какво да покаже, за разлика от Дона..
2
8
 
3
 
! Отговори
много е талантлива преди 2 седмици
Зарадвах се, че е пуснала авторска песен. Гледах я в Гласът на България и бях впечатлена от таланта и школовката и. Много рядко се срещат изпълнители от такава класа. Чух и песента и, не е от стила, който ми допада, но предполагам ще се хареса на много хора
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Вчера Дона, днес Ралица! Тия моми не знаят ли , че има оръдие на труда - мотика.