Фурор в Европа: "Мистерията" с нов албум!

Българската формация впечатли с новото си звучене
22 авг 2018 15:00,
10

"Мистерията на българските гласове" предизвика абсолютен фурор в Европа с новия си албум. Формацията не стига да жъне успехи и в началото на август формацията изнесе концерт в Полша, а престижното списание Rolling Stone ги нарече "едно от последните чудеса на света".

Част от новия албум на "Мистерията на българските гласове" включва изцяло преработената песен "Рано ранила".

"В радио-версията на песента "Рано ранила" има соло гъдулка и бийтбокс - смели съчетания. Идеята бе за свежо и лятно настроение", каза пред Bulgaria ON AIR Христина Белева от формацията.

"Мистерията на българските гласове" е носител на награда Грами. Новият албум се е възродил като феникс, защото всъщност композициите, които са отпреди 20 години, са с изцяло нов прочит. В проекта наред с утвърдените имена участва и световният шампион по бийтбокс Skiller.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
!!! преди 5 години
Това че някой пише на български, НЕ означава непременно, че е българин! (визирам завистливите и примитивни *** от чужд произход по-долу)БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЗАСЛУЖАВА ВСИЧКО ХУБАВО, КОЕТО МУ СЕ СЛУЧВА, СЛУЧВАЛО СЕ Е И ЩЕ СЕ СЛУЧВА!
7
1
 
4
 
! Отговори
Ник преди 5 години
Подигравка с народното творчество,дето днес му викат фолклор.На фолка не му прави впечатление промяната или по-точно подмяната.
6
1
 
1
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Интрото е на Волен Сидеров на барабани на Сюит чайд оф Майн Ла ла ла
5
8
 
17
 
! Отговори
------------ преди 5 години
Ето това сте "българите". Може ли такава подигравка с най-българското. Този хор от 30 години ни слави по света бе нещастници. Още при тоше благодарение на Мистерията ни знаеха навсякъде. Друго си е някоя силиконка да пограчи. ТОЗИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА ВСИЧКО, КОЕТО МУ СЕ СЛУЧВА. СЛЕД КАТО НЕ УВАЖАВАШ МИНАЛОТО И КУЛТУРАТА СИ, ТО ТИ СИ НИКОЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И друго - ако не ви интересува, поне не плюйте жлъчтта си. ОК.
4
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде стига Ганчовско самохвалство.И без това целият цивилизован свят ви се присмива. Сложили си начело на държавата охранител. Полуграмотен и със селски маниери.
3
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха ха. Многу патрЕотично.
2
10
 
5
 
! Отговори
от сидниАав$тралия преди 5 години
а Европата разбра ли е за "фурора"?
1
12
 
3
 
! Отговори
урандомио преди 5 години
нема да казвам че ми е през това то се знае