Да живее рокът: AC/DC ще разтърсят с нов албум

В него ще може да се чуят рифове на покойния Малкълм Йънг
5 сеп 2018 15:15, Ивета Иванова
18
Да живее рокът: AC/DC ще разтърсят с нов албум
Снимка: Reuters

AC/DC най-вероятно ще издадат нов албум. Тези слухове тръгнаха още преди около месец, когато някои от членовете на рок групата бяха забелязани пред звукозаписното студио Warehouse във Ванкувър.

От JAM Magazine сега съобщават, че китаристът на групата, Ангъс Йънг, работи върху нови песни, които ще съдържат и китарни рифове на брат му - Малкълм Йънг, който почина миналата година.

Последният албум на бандата излезе през 2014 и носи името "Rock or Bust". Изглежда след това братята, които са и основатели на AC/DC, са живели заедно и са работили по много неща. Някои от песните, дори е възможно вече да са записани в студио, но да са останали скрити от света.

"Ангъс е решил да избере най-добрите тракове, в които е свирил Малкълм, да се върне в студиото, да ги запише и миксира, съвместно с Фил Ръд, Клиф Уилямс и Брайън Джонсън - като вокалист.

През 2016 г. Брайън беше принуден да спре с концертната дейност, заради проблеми със слуха и временно фронтмен на бандата стана Аксел Роуз, вокалистът на Guns N' Roses.

Още по темата вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
УНИКАЛНА, ВЕЛИКА група ! Едни от най-големите в рока за всички времена, а концерта им на Васил Левски е най-великото музикално събитие състояло се у нас изобщо ! Дано имаме късмета да ги видим пак отново наживо !
15
0
 
1
 
! Отговори
Ass преди 5 години
Mn .dobre za moja slux
14
0
 
11
 
! Отговори
The Razors Edge преди 5 години
AC DC - моята любима рок банда. РЕСПЕКТ!
13
1
 
7
 
! Отговори
Васил преди 5 години
Рокът не е мъртъв, това, че няма много нови добри групи и изпълнители е факт, но далеч не е цялата история. Който се интересува може да чуе Greta Van Fleet. Горещо ги препоръчвам, млада банда, със средна възраст ~22 години
12
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АЙСИ,ТИ СИ
11
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Истината е че..През 2018 рока е мъртъв. Мисля, че рокерите трябва да се променят, като се почне от начина на обличане и се стигне до създаването на запомнящите се песни.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 7Когато в един музикален жанр няма много нови хитове се слушат старите песни основно. Така е и с рок музиката. Самия жанр се нуждае от нещо ново и от правенето на лесни песни за запомняне.
9
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
УжасТ!
8
0
 
18
 
! Отговори
Rock & Metal преди 5 години
AC/DC са велика група !!! Точка :). Слушам много по тежка музика, old school death metal, doom metal, някои блек банди също, едно време (когато бях млад :) ) разни grind core , Диси си е Диси. RESPECT !!!!
7
1
 
18
 
! Отговори
До 6 преди 5 години
То и в бг всеки втори слуша чалга...това не значи, че по света това е великата музика.А за спотифай и днешните хитове...ще си проличи дали слвд 10г пак някой ще слуша същите песни или като теб...самър хитове...и до следващия хит-шит.
6
27
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До металСъветвам те да разгледаш и Билборд хот 100 или класацията Топ 50 на Спотифай и да преброиш колко рок песни има класирани. Не ми се брой, но на пръв поглед се вижда че са много малко.
5
1
 
39
 
! Отговори
ВЕЛИКИ преди 5 години
Само като се сетя за концерта им в София и настръхвам, беше жестоко!!!!! Спомен за цял живот! ВЕЛИКА група!!! Разпознаваеми от първия тон! Просто страхотни!!!
4
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Истината е че..истината е, че ще умреш без никой да разбере или да му липсваш.
3
81
 
5
 
! Отговори
Истината е че.. преди 5 години
Рока е мъртъв, рокерите и металистите не сте специални, а миналото.
2
2
 
25
 
! Отговори
Г. Велков преди 5 години
"...Последният албум на бандата излезе през 2014 и носи името "Rock or Bust". Изглежда след това братята, които са и основатели на AC/DC, са живели заедно и са работили по много неща..."Тц. Мал не свири нито с групата, нито въобще от средата на 2011. Въобще не участва в Rock Or Bust. Рифовете му, които ще влязат в новия албум, са записани в периода 1999-2000 година, около записа на Stiff Upper Lip.Поздрави!
1
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Super