За осма година "Силата на рока" и бунтарката Милена

Събитието дава път на млади и талантливи музиканти
19 сеп 2018 17:15, Анисия Иванова
10

За осма поредна година ще се проведе събитието "Силата на рока", а в основата му отново е певицата Милена Славова.

Идеята се заражда още през 2010 г. с добрите намерения за подпомагане на млади и талантливи музиканти, които нямат достъп до изява на сцена.

"Има много млади творци, за които никой не разбира и талантът им остава незабелязан", посочи Милена Славова пред Bulgaria ON AIR.

Първите стъпки в организацията на фестивала са били много трудни, такова е положението и в момента. А проблемът е финансов, тъй като спонсори се намират трудно, стана ясно от думите на певицата. Все пак Милена Славова среща подкрепа от Министерството на културата и "Музикаутор".

"Три месеца предварително обявяваме кастинг в национален мащаб. Наблягаме на интернет рекламата. Набираме желаещи, те изпращат демо с добро качество, за да добием представа за песента", разясни Милена.

15 песни са избрани да се явят на полуфинал, а на 23 септември 8 от тях ще се борят за наградите в големия финал.

"Моите ангели са тези, които в трудни моменти ми дават сила да преодолея дадени ситуации - добротата, ентусиазмът и положителното мислене", каза още Милена Славова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Визията и е нелепа и мека казано отблъскваща.
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До дядо Радой 5Слушай си силиконовите гарги и чепкай между краката. Ако пък искаш по силни усещания седни на празна бутилка от мастика, ***.
3
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
2018 е една от слабите години за рок музиката. Мисля, че трябва да се наблегне на лесните и провокативните текстове в рок музиката. Ще дам пример за припев за женска рок песен:Пея рокХодя на висок токСкъпи искам да отпия от твоя сокТи си Бог
2
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И каква точно бунтарка е тази тлъста герберастка под лога.Станала е 200 кила с парите, които й плаща Тиквата да го рекламира по разни тв студиа.Пак Тиквени.
1
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая лелка още ли се прави на рокаджийка???