"Легендите на България" – микс от фолклор и елекронна музика

Първата част е посветена на преданията за самодивите
10 окт 2018 13:37, Анисия Иванова
1

Джейн Моник събра в един уникален проект, посветен на легендата за самодивите. Това е само първата част от цяла поредица озаглавена "Легендите на България".

"Самодива" представлява модерен микс на фолклор и електронна музика и в него участва и певицата Таня Скечелиева. Моник разказа в студиото на "България сутрин", че поредицата включва 13 истории от нашите земи.

"Ние искаме да пресъздадем приказката чрез музикално звучене, това е идеята ни", сподели още Джейн Моник пред Bulgaria ON AIR.

Певицата Таня Скечелиева пък благодари за възможността да се включи в този проект. "Постарах се да звучи като приказка", добави тя.

Във видеото можем да видим известната актриса Снежана Макавеева, Стойчо Керев също е част от екипа и озвучаването на видеото.

"Също така искам да благодаря на Дамян Йорданов, нашия кавалджия, на Нуша Иванова - за режисурата и заснемането, на Красимир Николов - за монтажа и на всички, които ни помагат", допълни още Джейн Моник.

Тя беше категорична, че можем да очакваме още легенди от България, които да бъдат съживени в същата поредица, но не сподели кои ще са те.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
неква крава е изобретила "деветият елемент" на Екстра Нина. ама, онова е чалга а тва било новост. дейййй....