Побой: Нападнаха Христо Христов от дуета "Зипо и Слаш"

Сигнал към полицията за инцидента е подаден още снощи
Обновена: 11 окт 2018 10:24 | 11 окт 2018 10:23, Петя Славова
13

Снощи след 8 часа вечерта четирима души са нахлули в офиса на рапъра Христо Христов от дуета "Зипо и Слаш". Нападателите са го, съборили са го на земята и са го били.

"Позвъня се на вратата, помислих, че някой от колегите е забравил нещо. Отваряйки, четирима мъже ми викат: "Извиняваме се, тук ли са фалшивите кастинги, които бяха обявили Господарите?". Нямах време да отговоря - в следващия момент единият от мъжете ме събори с юмрук", обясни пред Bulgaria ON AIR рапърът Зипо.

Според него нападението със сигурност е било организирано, не е било на личен принцип, а нещо, което е въпрос на интереси.

"Този, който беше активен, изглеждаше като професионален спортист. Личеше си, че знае как и къде да ме удари, за да ме заболи, без да останат белези", коментира Христов.

Сигнал към полицията е подаден още снощи. Рапърът сподели, че смята да подаде и жалба. Той призова хората да бъдат по-внимателни, защото може да се случи на всекиго.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Куцо, кьораво и сакато сега е "рапър"....официално се отказвам от рап музиката повръща ми се
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако го бяха застреляли, щеше да стане легенда.
10
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зико и Фико те срещат на улицата и ти казват че си супер готина и може да участваш в някъв сериал. Правят ти снимки, за които ти казват че трябва да им платиш няква сума 20-50 лв може и повече. Даваш парите и ни вест ни кост от тях. Тоя път Зико и Фико са попаднали на грешната мутреса.---мутресите няма с тия да се занимават. Някоя *** от Студентски Град се е обадила на брат си или на аверите си у фитнеса. Ние сме си селска държава, не прави филми от това.
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
е че той що не е във ВИП брадър тоя, топ иконата на съвременната рап музика?за пръв път го чувам и даже няма си го преместя заради него.
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо няма информация с какво се занимават в този офис?
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
изпечен лъжец дори и тел измамници да му завидят ,дано го е боляло много
6
0
 
8
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Стига ги промотирахте тия безименни бездарници, всеки ден четем за некви певци нечувани. Зипо и Слаш да се хващат у работа, да садят картофи примерно. Всеки стана певец и рапер. Ми ще ги бият я, това са некви безделници и си просят боя.
5
0
 
11
 
! Отговори
Схемата е следната преди 5 години
Зико и Фико те срещат на улицата и ти казват че си супер готина и може да участваш в някъв сериал. Правят ти снимки, за които ти казват че трябва да им платиш няква сума 20-50 лв може и повече. Даваш парите и ни вест ни кост от тях. Тва се прави от години в БГ. Тоя път Зико и Фико са попаднали на грешната мутреса.
4
0
 
10
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 5 години
А Христо Христов Зипо ли е или Слаш?
3
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да си сложи шпионка, да си няма проблеми.
2
0
 
15
 
! Отговори
Утайка преди 5 години
Това е една от най-*** случки, които сте публикували.
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя па за първи път го чувам.Белите ***, претендиращи да са рапъри и пеещи колко са по - по - най, паралии, плащачи, биячи, *бачи, карачи и прочие само задвратници ги оправят.Ся рапето да напише ревлива песен и може да стане известен за някой друг ден.